Sabtu, 30 Januari 2010

TIBE-TIBE

salam semua..lame sudah tak terhupdate..(hahha..tade la lma sgT)
Monkey Icon
ok..ceritanyer...adelah..tibe-tibe..hehehe..
nak tau ape yang tibe-tibe...
Monkey Icons
tibe2 cik empunyer belog dah ade di rumah terchenta di kuantan nan permai...Monkey Emoticon

nilah kejadian tibe-tibe..akibat hati yang tibe-tibe kacau bilau...
akibat tibe-tibe ade orang melukakannya...
dan tibe-tibe rumate cik empunyer belog cakap..risau la tggal kamu sorang2..

hahahaa..dan tibe-tibe dah ade kat kafe,makan ngan syima.dan tibe2 dah smpai pekeliling....

tibe di pekeliling.tibe-tibe tanya tiket kul 3.30 tade pule..dan tetibe orang transnasional tu kate..klau nak tiket trans kena pegi puduraya...Monkey Emoticon

tibe-tibe lagi,dah smpai puduraya dan tetibe orang tu kate tiket kul 6 naik kat pekeliling..(masa kejadian:3.30 ptang..)Monkey Winks

dan tibe2 dah sampai kat pekeliling..
toleh kiri toleh kanan,tibe-tibe dah pukul 6,lalu tibe-tibe naik bas sudeyh..

tibe-tibe tgk jam dah pukul 9.45 dan dah nmpak bngunan stesen bas kuantan yang tersergam indah..(hehehe..hiperbola).

dan tetibe...puff...dah ade kat umah dah pun..hehehe..
k,dan tibe-tibe...cik empunyer belog baru perasan..
entry nih dah terpanjang dan penuh dengan tibe-tibe...
dan tibe-tibe..post ini pun tamat...Monkey Emoticons
salam sayang dari

p/s: tenang lah hati,tenang lah diri,biarkan mereka berlalu pergi,kamu sudah tidak diingini lagi...

JOMLIKE!

Selasa, 26 Januari 2010

cerita di sebalik gambar!!!!


<>



<>

hehehe..salam semua.....wakakaka...sori lah..hari ni ter'over' expose muka sendiri plak di permulaann.....hehehe...MySpace
*cik ji...guna gmbar nih tau*
okey2...jangan la pelik...MySpace
kamu2 semua yang dah biasa baca dis belog mesti dah dapan detect kan..
kenapa aku ter'over' exposed gmbar ari nih....
*sila buat muka berpikir*

huhu..yer2...cik empunyer belog nak join contest sebenarnyer...
contest nih cik cinta sang ratu yang buat...
lalu..dengan hati girang gembire dan excited penuh keterujaan,aku pun mengejoin kan diri..(maaf bm saya terlalu ntah kemana)

so to cik sang ratu...gambar kat atas ni la yang dipertaruhkan...
hehe...kna letak dua gmbar untuk menunjukkan flow cerita..ngeee..

cerita di sebalik gambar:
gambar pertama:cik empunyer belog baru pas sliding dengan gaya ala2 orang yang guna ski board tuh...jatuh akibat tergelincir dek penangan lumut2 di batu kat air terjun itu..
lantas diselamatkan oleh kawanku...
hehehe..rase berenti jap darah mengalir time tuh..takut tayah cakap ar...(dosa banyak kot)

gambar kedua: hahhaa...sempat lagi berposing sambil menunjukkan muka tak sakit...
walhal lepas tuh..balik jer bilik..aduyai..rase nak patah selruh badan..hehehe...itulah akibatnye klau g sg gabai dengan pakai penuh keayuan~~~

hehe..ok dat's all yang nak cite kat cik cinta sang ratu n korang2 semua..sori post terpanjang pule..jangan jemu untuk membaca...
sila lah klik sini untuk tahu syarat2nya..

p/s: penat dan sakit pinggang akibat membuat tutor smbil layan GTO...

MySpace
JOMLIKE!

Sabtu, 23 Januari 2010

bangga berganda2!!!!!!

salam semua!!!!!hai!!!!!!hahaha..nmpak sangat aku nih da terover gembira tahap tak hingat dunie....
waaaa.....hepi2...bangga berganda2!!!!!!!Monkey Winks YoyoMonkey IconsIcon Monkey Yoyo*hahaha..banyak gile letak emoticon*

hehehe....saje je kan nak post entri nih!!!!!


waaaaaa...sekali lagi nak announce..aku sedang bangga berganda2!!!!!!Monkey Wink YoyoMonkey Wink YoyoMonkey Wink Yoyo


hehhee..ok2..jangan sampai ade orang yang rase nak bunuh aku akibat tidak menceritakan sebab!!!!hehehe...
meh nak cite meh...*sila kumpul tengah dewan..ok aku mengarut lagi..dush2*

hehhee..sebenarnyer..juz nak citer...Monkey EmoticonsMonkey EmoticonsMonkey Emoticons

hari nih dapat menstudykan diri*duk kat meja ngan statiknyer* selama 2 jam!!!!!
yay!!!!!!!!!!!!!!bangga giler!!!!!!!!!hahahaha....*punyer la bnyak tanda seru~~~

hehehe..mesti ade yang akan cakap...hak alah pompuan ni,dapat study 2 jam pun nak bangga...ape2 ntah...

dan aku nak jawab awal2..." suka hati aku lah nak cite ape....itu dah cukup membanggakan untuk aku,so..mind ur own bisness"*terkasar bahasa harap maafkan*

hehehe..ok2..need to tido now as esok ade bengkel memandu~~~
nite semua....Monkey WinksMonkey Winks
salam sayang dari...

JOMLIKE!

Jumaat, 22 Januari 2010

bile zaman kanak2 dirindui.....

selamat malam.....(buat irama nyanyi lagu FT ok...)

rindu...rindu serindu rindunya......*ops..terbabas nyanyi lagu "sudu" pula....*

wah..tetibe terindu zaman kanak2 dulu...
nak tau kenapa???sebab tetibe aku dapat main game mario yang aku penah main time kecik2 dulu..

oleh itew..malam ni tetibe terdatang plak mood nak cite pasal my childhood time

nama diberi: nik nor....................*sila isi tempat kosong***
tadika & sekolah: kat semambu..yang terchenta....
nama manja: nik.....
nama xberapa nak mnja : kicap,nenek...*sakit hati eden*

hehehe.itu sikit je la..nih nak cite plak...
dulu..time sekolah kecik2 dulu....
aku nih antara budak yang suam2 kuku baiknyer...
jap baik jap jahat..ngeh3...

satu perkara yang aku rase nak bangga skit adalh:
ak dulu2 g skolah antara yang terawal...padahal 10 langkah je pun umah ngan sekolah*okeyh,ni kalau ikut langkah kaki giant*
dulu2 zaman aku sekolah rendah,g sekolah jalan kaki,balik sekolah pun jalan kaki...
dulu aku rajin tolong cikgu angkat barang..sekarang nak angkat barang sendiri pun malas...

dulu budak laki selalu panggil aku nik kicap..
sebab dulu aku hitam berkelip..sekarang pun gelap jugek..tapi da tak macam dulu ok...
tapi aku tak cantik...eh2...*huhu..taleh puji diri sendiri t ade orang kutuk*

hehehe...dulu2 dapat makan free...sebab dapat rancangan makanan tambahan(RMT)
makanan sedap2 oooo...dah la free*sbnrnyer mkn free mmg sdap w/p tak sedap*

ok2..da pnjang sgt post nih..mari sambung lain kali...

p/s: esok maybe akan berjumpa geng2 blogger yang lain...tak sabar~~~;p
JOMLIKE!

Khamis, 21 Januari 2010

mereka tutup mata kita!!!!!

selamat malam to all~~~*semoga berada dalam keadaan yang bahagia*

hari ni saje je cik empunyer belog nak kongsi sumtin ngan korang2 semua...

terbaca sumtin dalam metro ari nih!!

sesuatu yang cik empunyer belog rase penting untuk share ngan korang2 sume*terutama nya yang ISLAM*

selama ini,mungkin ade antara kita sebenarnyer dah tertipu dengan helah sesetengah orang bukan islam*pemilik restoran*....ade yang menggunakan perempuan2 islam bertudung dan menggantung kalimah2 suci seperti ayat kursi untuk menunjukkan tempat mereka adalah HALAL!!!!

tapi sebenrnye tidak..jadi..meh baca keratan akhbar ni eah...

****************************************************************************************************************************************

PUTRAJAYA: Selain memaparkan gambar ayat suci al-Quran, kalimah Allah dan Nabi Muhammad s.a.w., segelintir pemilik restoran tidak halal di negara ini dikesan turut menggaji wanita bertudung sebagai pelayan atau pekerja bagi meyakinkan pelanggan Islam bahawa makanan di premis mereka halal.

pix_middle
MENGELIRUKAN...restoran  bukan Islam yang menggantung kalimah Allah dan Muhammad.
MENGELIRUKAN...restoran bukan Islam yang menggantung kalimah Allah dan Muhammad.

Perkara itu hanya akan terbongkar selepas serbuan dilakukan Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim) dan bahagian penguat kuasa Kementerian Perdagangan Dalam Negeri, Kepenggunaan dan Koperasi (KPNDKK).


Pengarah Bahagian Hab Halal Jakim, Saimah Mukhtar, berkata pihaknya banyak menerima aduan daripada pengguna yang keliru dengan tindakan segelintir pemilik restoran menggunakan pelayan wanita bertudung sebagai pekerja sedangkan restoran itu diragui status halalnya.


“Kami mengesan banyak kes seumpama ini selepas membuat pemantauan, siasatan dan pemeriksaan premis. Biasanya pekerja yang digaji adalah wanita warga Indonesia yang tidak diketahui sama ada mereka Islam atau tidak.


“Biasanya pemilik pandai berdolak-dalik dan memberi pelbagai alasan bagi mengelak mereka ditahan termasuk mengatakan ‘saya tak kata restoran saya halal’,” katanya ketika dihubungi, di sini.

Saimah berkata, tindakan boleh diambil ke atas pemilik restoran terbabit kerana melakukan perbuatan yang boleh mengelirukan pengguna dan difahami sebagai halal dan mereka boleh dikenakan hukuman penjara atau denda.


“Kes ini sama seperti restoran mamak dimiliki orang bukan Islam yang menggantung pelbagai ayat al-Quran dan kalimah Allah serta Nabi Muhammad dengan tujuan mengelirukan pengguna Islam.


“Tindakan mereka menyebabkan umat Islam terpedaya dan makan di restoran itu tanpa mengetahui mereka sebenarnya menghidangkan makanan tidak halal,” katanya.


Namun, katanya, tindakan tidak boleh diambil terhadap pekerja yang digaji, tetapi hanya terhadap pemilik atau pengusaha restoran saja.


Pada masa sama, beliau turut menasihatkan pengguna supaya tidak mudah terpedaya dengan strategi dan taktik segelintir pemilik restoran yang ingin meraih keuntungan cepat, sebaliknya diminta menyelidik terlebih dulu status halal restoran itu.


“Kami ada menyenaraikan nama restoran atau syarikat yang mendapat pengesahan sijil halal daripada Jakim di laman web kami. Semak nama restoran yang ingin dikunjungi sebelum pergi, jangan sesuka hati redah saja tanpa mengetahui status halalnya.


“Jika ragu-ragu jangan masuk ke kedai itu walaupun terdapat pelanggan atau pekerja bertudung di dalam premis terbabit. Kami tidak boleh mengukur status halal sesebuah kedai itu hanya dengan melihat mereka yang bertudung, kalau begitu keadaannya terlalu tipis kepercayaan kita sebagai seorang Muslim,” katanya.

Sementara itu, tinjauan mendapati orang ramai mahu pihak berkuasa bertindak lebih tegas terhadap segelintir pengusaha restoran bukan Islam yang menggantung ayat suci al-Quran, kalimah Allah dan Nabi Muhammad serta logo halal selain menggaji pekerja wanita bertudung bagi menarik pelanggan Islam menjamu selera di restoran mereka.

Noraini Deris, 52, berkata tindakan pengusaha terbabit mengakibatkan pelanggan tertipu dengan taktik terbabit kerana selalunya orang ramai beranggapan restoran itu halal apabila ternampak logo halal, ayat suci al-Quran serta terdapat pekerja wanita bertudung di restoran terbabit.


“Sebelum memasuki mana-mana restoran, saya akan memastikan terdapat logo dan sijil halal dipamerkan di premis terbabit bagi memastikannya diiktiraf jabatan agama,” katanya.


Pekerja swasta, Norehan Kamarudin, 24, berpendapat pengusaha restoran tidak seharusnya mengeksploitasi logo halal dan pekerja wanita bertudung untuk menarik ramai pelanggan.


“Langkah terbaik untuk mengelak daripada tertipu, pelanggan perlu peka dengan persekitaran restoran seperti pelanggan yang datang, logo halal dan sijil diperakui jabatan agama,” katanya.


Pelajar kolej, Muhamad Farhan Hashim, 22, mencadangkan kerajaan mengambil langkah pencegahan segera bagi mengelakkan pelanggan terus tertipu.


Kakitangan kerajaan, Mohd Ezuan Jumanir, 24, berkata pihak berkuasa harus membuat pemantauan berkala bagi restoran diusahakan orang bukan Islam yang menyalah guna logo dan sijil halal.

***************************************************************************************************************************************

itulah keratan akhbar nyer...jadi,ape kata kite sama2 merajinkan diri pergi kat dis site..site jakim:untuk sijil sah HALAL!!

semoga mata kita semua terbuka setelah baca dis keratan akhbar...
renung2kan dan selamat beramal dari,


p/s: ngah excited tunggu result edit photo contest cik ros..w/pun tau takkan menang...hehehehehe....Monkey WinksMonkey Icon

JOMLIKE!

Rabu, 20 Januari 2010

mari buka mata,buka hati,buka minda....

salam semua...semoga anda semue berbahagia..*hehehe..terskematik pule*

okeyh..dikala line internet hari nih sayang kat cik empunyer belog,cik empunyer belog pun gunakanlah dengan seadanya...MSN Onion Emoticon

kat sini,cik empunyer belog nak share sumtin dengan blogger2 semua..
maybe dah ade yang tau pasal nih...

cik empunyer belog ader bca satu blog nih...
sape yang ade fb maybe dah add dis page as one of ur fan group..

sesungguhnya,belog nih barjaya membuka mata,hati dan minda cik empunyer belog...
banyak rupernyer benda yang dah terjadi di dunia ini...
dan cik empunyer belog sesungguhnya terlalu kerdil di alam ini....
*bab rendah itu..memang daku*

so,ape kate,semua dari kite,lapangkan sedikit masa untuk bukak dan baca dis belog...
sesungguhnya,cik empunyer belog bukan orang yang banyak ilmu,terpulang lah untuk anda semua judge me..
juz wanna share..
sesungguhnya,hati ini masih belum putih~~~*tetibe teremo*MSN Onion Icons

okeyh2~~tu je nak share...
selamat malam dari..

JOMLIKE!

cinta terakhir make me cry~~~

amaran::::::entry kali ini agak terjiwang dan amat karat sikit~~kalau rase akan annoy with dis post,sila jangan baca wokeyh!!!!

selamat petang semua!!!!(gaya upin ipin yer)

arini dah rabu dah..means dah smpai setengah minggu..waaaa...so many thing to do...pejam celik pejam celik..da separuh bulan januari...(smbil nyanyi lagu glenn..lalallalaa)

okeyh...dis entry nak share pasal lagu cinta terakhir yang dinyanyikan oleh AIMAN-akademi nasyid...dan di"sumbang"kan oleh cik empunyer belog dan incik ijam~~~~lalalalalalala....

cik empunyer belog tau pasal lagu ni dari incik ijam la..sebab tetibe je incik ijam msg,
"cuba dgr lagu nih,dgr je lagu ni,terus teringat kat kamu",*bahasa telah diolah*
dan inilah lagunyer....

CINTA TERAKHIR BY AIMAN....(our song...he said*ececece*)

video

Tajuk:Cinta Terakhir
Penyanyi:Aiman

Kau Cinta pertamaku
Engkau cinta terakhirku
Tiada apa yang bisa menafikan kasih kita...

Kau ayu dimataku
Satu antara seribu
Tiada tara didunia...

Mungkin kan terputus di tengah jalan
Mungkin kan terlerai tanpa ikatan
Usah ragu dengan takdir...

Mungkin kitakan berbeza haluan
Berakhirnya cerita percintaan
Segalanya ditentukan Tuhan....

enjoy the lirik n the song n semua~~~~sayang kamu semua!!!!!MSN Onion Icon

p/s:to my luv one....kamu buat saya terharu....Onion IconOnion Icon


JOMLIKE!

Isnin, 18 Januari 2010

itu sudah pasti!!!!!

salam semua....
emm...boring2 mendesign buku cenderamata,cik empunyer belog bukak la fb(huhuhu...tp fb je lebey sbnrnyer..tade idea)

satu benda yang cik empunyer belog sangatlah tidak gemar bile bukak fb skrang adalah pukul2 bantal..benci2!!!!!!penuh profile dgn benda alah tu jer...dush2...*nk sgt kena pillow fight kan*

tapi itu baru2 ni lah...tapi satu bnda yang cik empunyer belog paling taleh terima adlah bila bukak je fb..kat sidebar tu ade tulis...

"catch up on facebook,write on his wall"-----> gambar tepi...mohd hanafi mohamad...

duh2...setiap kali pandang jer gmbar ni,rase nak mengalir air mata..
ape guna cik empunyer belog write on his wall..
die dah tade..tade lagi kat dunia nih...

waaa.....napi..i missed u alot...
sangat2 banyaknyer...rindu sangat...tak terkata rasernyer...
walaupun kita tak rapat di dunia realiti..tapi aku rase sangat rapat dengan beliau...
die sangat friendly...
duh....rindu2....

tapi cik empunyer belog sedar,nangis lah air mata darah sekali pun,arwah hanafi takkan kembali...
ALLAH lebih sayangkan dia...
napi...rindu sgt2...semoga roh kamu berbahagia di sana...
semoga doaku untukmu dan doa2 kawan2 yang lain sampai untuk kamu...
sesungguhnya, aku sangat sayang persahabatan kita yang tak seberapa lama....

thanx a lot to u sebab kite sempat berkawan,w/p hanya melalui fb...

em...post ini khas untuk arwah kawan cik empunyer belog....

mohd hanafi b mohammed dalam kenangan...*1989-2009*

semoga rohnya dicucuri rahmat...sama2 kite sedekahkan alfatihah untuk beliau..terima kasih...

p/s: mati itu adalah pasti,tak kire bile mase dan usia...

salam sayang,

JOMLIKE!

Ahad, 17 Januari 2010

TOLONG???!!!!!

salam semua..bile taleh tido..inilah kejenyer....belog lah jadi tempatnyer..hehehe....(sib baik ade belog nih)MSN Onion Emoticons

since taleh tido kan..cik empunyer belog pun menggunakan masa yang ade..belek2 paper yang lepas2(online punyer paper...)terbukak la satu berita nih....

lpas baca jer berita nih..cik empunyer belog rase macam...ade lagi ke???aku termasuk dalam golongan ni ke??aku ade sifat ni ker????*ok2...jangan confius*

ape yang ade???hehee...ade lagi rupenyer orang yang jujur sekrang..tu lah yang cik empunyer belog fikir...dan cik empunyer belog pun terlintas lah dalam kepala...ade ke sifat tu pada empunyer diri yang bercakap nih???(anda???ader???)

ok2..xmo cakap panjang2 lah...baca dis artikel k...

moral of the story: kasih ibu sangat mendalam...jangan sesekali menidakkan ape yang ibu ucapkan...

mode: wuuuu...rindu ma~~~MSN Onion Icons

****************************************************************************************************************

NEW YORK – Seorang pemandu teksi rakyat Bangladesh di New York, Mohammad Mukal Asadujjaman menyatakan dia memulangkan sebuah dompet yang mengandungi wang tunai lebih AS$21,000 (RM70,192) dan barang kemas kerana ibunya kerap menasihatkan dia supaya selalu berlaku jujur.

Mohammad menyatakan demikian selepas dia memulangkan sebuah dompet mengandungi wang tunai dan barang kemas yang ditemui dalam teksinya kepada sekumpulan pelancong Itali.

Salah seorang pelancong itu, Felicia Lettieri berumur 72 tahun tertinggal dompet tersebut yang mengandungi wang, barang kemas dan pasport rakan-rakannya pada Krismas lalu.

Kakak Lettieri, 72, dari Long Island memberitahu bahawa pemandu teksi itu menyelamatkan percutian mereka dan berkata: “Kami amat menyukai apa yang telah dilakukannya.”

Mohammad melihat wang kertas euro dalam dompet itu selepas dia membukanya untuk mengambil alamat tempat tinggal pelancong tersebut.

“Ibu saya ialah sumber inspirasi saya. Dia (ibunya) menyatakan selalu berlaku jujur dan bekerja keras,” katanya.

Mohammad menghubungi seorang rakannya dan memandu sebuah kereta sejauh 80 kilometer menuju ke alamat yang ditemui di dalam dompet tersebut.

Namun, mereka mendapati tidak ada sesiapa pun berada di rumah itu.

Mohammad kemudian meninggalkan nombor telefonnya dan sekeping nota.

Telefon bimbit pemandu teksi itu kemudian berbunyi dan dia kembali ke rumah tersebut untuk memulangkan dompet berkenaan.

“Mereka berasa cukup gembira,” kata Mohammad.

Dia merupakan imigran dan pelajar sebuah kolej sepenuh masa dekat apartmennya di Queens.

Mohammad mula memandu teksi beberapa hari dalam seminggu kira-kira tiga bulan lalu.

Pemandu teksi itu mengakui bahawa wang itu boleh membiayai pengajiannya tetapi berkata: “Hati saya menyatakan ia (mengambil wang itu) tidak baik.”

Mohammad turut enggan menerima sebarang ganjaran dengan menyatakan dia bukannya tamak. – AP


salam sayang,


JOMLIKE!

Sabtu, 16 Januari 2010

kacak yang macam tapak!!!!!

MELAKA - Berbekalkan rupa yang kacak dan kata-kata manis, seorang perogol bersiri dengan mudah memikat gadis yang menjadi sasarannya.

Modus operandi lelaki berusia lewat 20-an itu pula unik apabila dia menjadikan risalah iklan salon kecantikan untuk mencari mangsa yang terdiri daripada gadis-gadis jelita yang bekerja di situ.

Selepas memperolehi nombor telefon dan menemui mangsa, lelaki itu akan berpura-pura bertanya mengenai perkhidmatan yang ditawarkan di salon tersebut.

Ketua Jabatan Siasatan Jenayah negeri, Asisten Komisioner Mohd. Adnan Abdullah berkata, selepas itu suspek sedaya-upaya cuba memujuk rayu mangsa untuk keluar bersamanya.

"Selepas berjaya memperdaya gadis berkenaan, lelaki itu akan membawa mangsanya ke kawasan sunyi, kemudian mengugut supaya menyerahkan barang berharga dengan menggunakan pisau dan seterusnya merogolnya.

"Sejak dua bulan lalu, suspek telah terlibat dalam 12 kes rogol dan samun iaitu sembilan di Melaka dan tiga di Negeri Sembilan," katanya kepada pemberita di Ibu Pejabat Polis Kontinjen Melaka di sini semalam.

okeyh...tajuk entri cam emo jerk kan!!!!!MSN Onion Emoticon Set
adus!!memang emo la baca paper semalam..cam hape jer...(sila baca berita kat atas)

kepada para2 wanita @perempuan atau yang berkaitan,sila berhati2 dengan mereka2 inih!!!!

sangat menakutkan!!!!takut,gerun, bimbang, risau,sume pun ade...MSN Onion EmoticonOnion Emoticon Set
dan kepada lelaki2 di luar sane...sila jangan guna kehenseman aka kekacakan anda untuk buat kerje2 yang tak mendatangkan hasil okeyh???Onion IconsOnion Emoticon Set
(ok..emo lagi)
tu je kot nak cakap..
ini peringatan buat semua...

JANGAN JUDGE ORANG DARI PARAS RUPA..BAK KATA ORANG,DON'T JUDGE A BOOK BY IT'S COVER...

jangan sangka yang kacak itu baik ok!!!!selidik dulu!!!

salam sayang,

JOMLIKE!

Jumaat, 15 Januari 2010

s.u.k.a

salam hari jumaat semua!!!

huhu....sekejap je da sampai hari jumaat..cam baru je hari ahad..tetibe dah jumaat..haish...MSN Onion Icon

ok2..dah2..hari ni nak cite sal last weekend(org da nak hbis dis week da kan)

last week cik empunyer belog berkesempatan berjalan2 ke 2 tmpat yang cik empunyer belog tak pernah sampai...
Onion Icon
tempat tu adalah alamanda putrajaya & the mines (sape penah pegi angkat perut..hehhe)

ini sume hasil usaha incik ijam bob ngan kak wawa...hehe..thanx a lot to both of them..
saje je cik empunyer belog melarikan diri jap dari berada kat kolej...
nak hilangkan kekusutan hati dan kepala...Onion Icons

then..sempat gak la menjengah ke jambatan putrajaya..
gile jakun sebentar..sebab sepanjang hidup nih...tu la 1st time masuk putrajaya..kesian2*geleng2 kepala*

masuk the mines plak..best gak la dis shopping complex..sebab agak tak ramai orang berbanding mid valley n others mall...hehe..naik je part atas,tgk phone,trus kelabu mata..tatau nak yang mane..cite punyer citer..last2..
"tapela,nnti saya bncg ngan my family dulu la",hehe..tu lah jwpan yang kuar...mesti berapi mereka2 yang beria promote...

hahhaa..yang penting just nak tell all of you dat,I'M HAPPY WITH MY LIFE NOW!!!!!!Onion Icons
lagi happy sebab ade dis blog n all d bloggers yang banyak support dengan ur post yang menarik dan dijadikan renungan...

thanx to all yang memberi sokongan padu kepada cik empunyer belog...sayang korang semua...

that's all 4 now..salam sayang dari




JOMLIKE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...