Jumaat, 15 Januari 2010

s.u.k.a

salam hari jumaat semua!!!

huhu....sekejap je da sampai hari jumaat..cam baru je hari ahad..tetibe dah jumaat..haish...MSN Onion Icon

ok2..dah2..hari ni nak cite sal last weekend(org da nak hbis dis week da kan)

last week cik empunyer belog berkesempatan berjalan2 ke 2 tmpat yang cik empunyer belog tak pernah sampai...
Onion Icon
tempat tu adalah alamanda putrajaya & the mines (sape penah pegi angkat perut..hehhe)

ini sume hasil usaha incik ijam bob ngan kak wawa...hehe..thanx a lot to both of them..
saje je cik empunyer belog melarikan diri jap dari berada kat kolej...
nak hilangkan kekusutan hati dan kepala...Onion Icons

then..sempat gak la menjengah ke jambatan putrajaya..
gile jakun sebentar..sebab sepanjang hidup nih...tu la 1st time masuk putrajaya..kesian2*geleng2 kepala*

masuk the mines plak..best gak la dis shopping complex..sebab agak tak ramai orang berbanding mid valley n others mall...hehe..naik je part atas,tgk phone,trus kelabu mata..tatau nak yang mane..cite punyer citer..last2..
"tapela,nnti saya bncg ngan my family dulu la",hehe..tu lah jwpan yang kuar...mesti berapi mereka2 yang beria promote...

hahhaa..yang penting just nak tell all of you dat,I'M HAPPY WITH MY LIFE NOW!!!!!!Onion Icons
lagi happy sebab ade dis blog n all d bloggers yang banyak support dengan ur post yang menarik dan dijadikan renungan...

thanx to all yang memberi sokongan padu kepada cik empunyer belog...sayang korang semua...

that's all 4 now..salam sayang dari




JOMLIKE!

1 ♥♥suratcinta♥♥:

Mr_aMAd berkata...

camner nak angkat perot?demo?

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...