Selasa, 26 Januari 2010

cerita di sebalik gambar!!!!


<>



<>

hehehe..salam semua.....wakakaka...sori lah..hari ni ter'over' expose muka sendiri plak di permulaann.....hehehe...MySpace
*cik ji...guna gmbar nih tau*
okey2...jangan la pelik...MySpace
kamu2 semua yang dah biasa baca dis belog mesti dah dapan detect kan..
kenapa aku ter'over' exposed gmbar ari nih....
*sila buat muka berpikir*

huhu..yer2...cik empunyer belog nak join contest sebenarnyer...
contest nih cik cinta sang ratu yang buat...
lalu..dengan hati girang gembire dan excited penuh keterujaan,aku pun mengejoin kan diri..(maaf bm saya terlalu ntah kemana)

so to cik sang ratu...gambar kat atas ni la yang dipertaruhkan...
hehe...kna letak dua gmbar untuk menunjukkan flow cerita..ngeee..

cerita di sebalik gambar:
gambar pertama:cik empunyer belog baru pas sliding dengan gaya ala2 orang yang guna ski board tuh...jatuh akibat tergelincir dek penangan lumut2 di batu kat air terjun itu..
lantas diselamatkan oleh kawanku...
hehehe..rase berenti jap darah mengalir time tuh..takut tayah cakap ar...(dosa banyak kot)

gambar kedua: hahhaa...sempat lagi berposing sambil menunjukkan muka tak sakit...
walhal lepas tuh..balik jer bilik..aduyai..rase nak patah selruh badan..hehehe...itulah akibatnye klau g sg gabai dengan pakai penuh keayuan~~~

hehe..ok dat's all yang nak cite kat cik cinta sang ratu n korang2 semua..sori post terpanjang pule..jangan jemu untuk membaca...
sila lah klik sini untuk tahu syarat2nya..

p/s: penat dan sakit pinggang akibat membuat tutor smbil layan GTO...

MySpace
JOMLIKE!

4 ♥♥suratcinta♥♥:

blueCITY berkata...

main air sungai mana ni
heeeeeeee

moshimoshi berkata...

hehehe..main air kat sg gabai la blue~~jom2...nnti leh g main air sg gabai ramai2~~

iedadadida's berkata...

huhuhu..
kiter pung nak masok contest nih..
tapi lom ader idea mendatag..
gambau ader tapi ayt2 chinta lom kuar ag..hehhe

moshimoshi berkata...

huhu..
ieda:tape2..take ur time...lme lgi trikh tutup..

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...