Jumaat, 22 Januari 2010

bile zaman kanak2 dirindui.....

selamat malam.....(buat irama nyanyi lagu FT ok...)

rindu...rindu serindu rindunya......*ops..terbabas nyanyi lagu "sudu" pula....*

wah..tetibe terindu zaman kanak2 dulu...
nak tau kenapa???sebab tetibe aku dapat main game mario yang aku penah main time kecik2 dulu..

oleh itew..malam ni tetibe terdatang plak mood nak cite pasal my childhood time

nama diberi: nik nor....................*sila isi tempat kosong***
tadika & sekolah: kat semambu..yang terchenta....
nama manja: nik.....
nama xberapa nak mnja : kicap,nenek...*sakit hati eden*

hehehe.itu sikit je la..nih nak cite plak...
dulu..time sekolah kecik2 dulu....
aku nih antara budak yang suam2 kuku baiknyer...
jap baik jap jahat..ngeh3...

satu perkara yang aku rase nak bangga skit adalh:
ak dulu2 g skolah antara yang terawal...padahal 10 langkah je pun umah ngan sekolah*okeyh,ni kalau ikut langkah kaki giant*
dulu2 zaman aku sekolah rendah,g sekolah jalan kaki,balik sekolah pun jalan kaki...
dulu aku rajin tolong cikgu angkat barang..sekarang nak angkat barang sendiri pun malas...

dulu budak laki selalu panggil aku nik kicap..
sebab dulu aku hitam berkelip..sekarang pun gelap jugek..tapi da tak macam dulu ok...
tapi aku tak cantik...eh2...*huhu..taleh puji diri sendiri t ade orang kutuk*

hehehe...dulu2 dapat makan free...sebab dapat rancangan makanan tambahan(RMT)
makanan sedap2 oooo...dah la free*sbnrnyer mkn free mmg sdap w/p tak sedap*

ok2..da pnjang sgt post nih..mari sambung lain kali...

p/s: esok maybe akan berjumpa geng2 blogger yang lain...tak sabar~~~;p
JOMLIKE!

2 ♥♥suratcinta♥♥:

cikNadz berkata...

jumpa geng blogger??

moshimoshi berkata...

nad: suppose to..tapi mlngnyer..tetibe ade hal...:-(

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...