Ahad, 28 Februari 2010

TSUNAMI MENYERANG DUNIA LAGI!!!!BE WARE!!!

salam semua.....

wah....diriku sudah kembali ke normal!!!!!
FESTIVAL 1 MALAYSIA dah tamat...
selesai sudah tanggungjawab ku...
ade satu lagi sedang menunggu giliran..(dinner kolej la plak)
Onion IconOnion IconOnion IconOnion IconOnion IconOnion IconOnion Icon

okeyh...
harini semua orang kat dunia ni pun GEMPAR cite pasal TSUNAMI yang datang kembali...

Malaysia pun telah diberi amran untuk mengambil langkah berjaga2 untuk menghadapi tsunami...

tengah kat Malaysia ni panas terik,tetibe je dengar amaran TSUNAMI..
betapa besar kuasa Yang Maha Esa,ALLAH S.W.T.

juz take a look on dis video,
antara kemusnahan yang jadi dekat Chile..

em,ok lah...sila la renung2kan yer...
semua yang jadi ade hikmahnya..

selamat malam semua!!!!

Onion EmoticonsOnion EmoticonsOnion EmoticonsOnion EmoticonsOnion EmoticonsOnion EmoticonsOnion Emoticons

nota ibu jari kaki: esok kena test masak2 untuk jual nnti...wish me luck yer~~

JOMLIKE!

Sabtu, 27 Februari 2010

K.E.J.A.M.....manusia ke haiwan????

salam 1 malaysia semua(hohohoho..aura festival 1 malaysia tak habes agi)

ok..merepek...
tengok tajuk!!!!!
setelah dah beberapa hari tak hupdate belog yang dirindui akibat tanggungjawab lain(bertanggungjawab ke??)
arinih tetibe rase nak mengamuk kat belog nih...

MSN Onion Emoticon SetMSN Onion Emoticon SetMSN Onion Emoticon SetMSN Onion Emoticon SetMSN Onion Emoticon Set

sedih,kecewa,hiba,dan segala macam perasaan timbul bila cik mashimaro(ok..tukar nama)
membelek akhbar online..(cet skema plak)

emm..klik sini untuk baca..
aduyai..

MSN Onion IconsMSN Onion IconsMSN Onion IconsMSN Onion IconsMSN Onion IconsMSN Onion IconsMSN Onion IconsMSN Onion Icons

lpas satu-satu kes yang timbul..
tu belum masuk kes buat anak tak reti nak jaga...

klik sini plak untuk baca pasal trend buang anak...

sedar tak,anak tu amanah Allah,that's why la ade sesetengah pasangan yang kawin dah 2 3 tahun,tapi belum dikurniakan cahaya mata..
mungkin Allah rase anda belum cukup kuat untuk membesarkan anak itu dengan baik...
jadi,mungkin kita boleh selidik ape kurangnya lagi,
mungkin bukan pada status kesihatan kita tapi apa2 disekeliling kita...

hai...sedangkan haiwan yang tade otak pun sayang anak die..
kenape manusia yang ada akal tak boleh nak sayang anak mereka???
manusia dah jadi haiwan ke????
gunalah akal yang membezakan kita ngan haiwan tuh dengan sebaiknya..



ok2..da penat beleter..
to all yang blogwalking..
akan ku jelajah kemudian k!!!
sayang korang semua sangat2!!!!

Onion EmoticonsOnion EmoticonsOnion EmoticonsOnion EmoticonsOnion Emoticons

MSN Onion IconMSN Onion IconMSN Onion IconMSN Onion IconMSN Onion IconMSN Onion IconMSN Onion IconMSN Onion IconMSN Onion Icon

JOMLIKE!

Selasa, 23 Februari 2010

kosong...rindu....

AMARAN!!!!!!
SILA SEDIAKAN SATU BESEN DIHADAPAN ANDA UNTUK MUNTAH...
HARINI MODE JIWANG!!!!

masa kejadian:01:18 am,
tempat kejadian:depan lappy acer kesayangan
akibat:hati terbang ke bangi,saya rindu die...
Onion IconOnion IconOnion IconOnion IconOnion IconOnion Icon

to my lovely hazarunizam,
awak..saya mintak maaf tau..
saya selalu merajuk,
saya selalu arah,
saya selalu ngade2,
saya wat awak sedih,
saya wat awak marah...
tapi awak still layan kerenah saya...

saya minta maaf tau...
u r everything to me after my beloved family,
awak tau kan itu,
saya rindu awak...
rase nak terbang ke bangi pun ade nih...
tapi masa terhad kan...
Onion IconsOnion IconsOnion IconsOnion IconsOnion Icons
saya tau awak akan baca ni...
so,juz 1 word saya nak cakap...
nik normasitah nik ismail sayang mohd hazarunizam sangat2...
thanx for everything awak...
Onion IconOnion IconOnion IconOnion IconOnion Icon

JOMLIKE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...