Rabu, 20 Januari 2010

cinta terakhir make me cry~~~

amaran::::::entry kali ini agak terjiwang dan amat karat sikit~~kalau rase akan annoy with dis post,sila jangan baca wokeyh!!!!

selamat petang semua!!!!(gaya upin ipin yer)

arini dah rabu dah..means dah smpai setengah minggu..waaaa...so many thing to do...pejam celik pejam celik..da separuh bulan januari...(smbil nyanyi lagu glenn..lalallalaa)

okeyh...dis entry nak share pasal lagu cinta terakhir yang dinyanyikan oleh AIMAN-akademi nasyid...dan di"sumbang"kan oleh cik empunyer belog dan incik ijam~~~~lalalalalalala....

cik empunyer belog tau pasal lagu ni dari incik ijam la..sebab tetibe je incik ijam msg,
"cuba dgr lagu nih,dgr je lagu ni,terus teringat kat kamu",*bahasa telah diolah*
dan inilah lagunyer....

CINTA TERAKHIR BY AIMAN....(our song...he said*ececece*)


Tajuk:Cinta Terakhir
Penyanyi:Aiman

Kau Cinta pertamaku
Engkau cinta terakhirku
Tiada apa yang bisa menafikan kasih kita...

Kau ayu dimataku
Satu antara seribu
Tiada tara didunia...

Mungkin kan terputus di tengah jalan
Mungkin kan terlerai tanpa ikatan
Usah ragu dengan takdir...

Mungkin kitakan berbeza haluan
Berakhirnya cerita percintaan
Segalanya ditentukan Tuhan....

enjoy the lirik n the song n semua~~~~sayang kamu semua!!!!!MSN Onion Icon

p/s:to my luv one....kamu buat saya terharu....Onion IconOnion Icon


JOMLIKE!

2 ♥♥suratcinta♥♥:

U-Nie_sYa berkata...

hehe..jiwang eik.??ok la tue..
lirik lagu nie best..msti bf tujukan lgu nie.??tol x.??

moshimoshi berkata...

uniesya-----> hehehe..lirik die mmg best~~ala..malu la i..hehehe;p

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...