Isnin, 24 Januari 2011

siput sedut dan redmummy?

assalamualaikum  semua..selamat sejahtera buat semua..ketika entry ini ditaip.otak dan hati tuan belog entah kemana.so sila abaikan kalau ade typing error ok?
siput sedut??ape yang korang tahu pasal siput sedut??haha.korang kompom tahu kan siput sedut ni makanan kan??mungkin nama die sama spesies macam siput babi,tapi siput sedut ni siput yang boleh dimakan.boleh disedut2 isinya bunyi srutttttt…keh2 bab bunyi tipu!effect je lebih~~hah,jom kasi korang terliur jap tengok gambar yang digoogle!!
TARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

kah2.dah ade yang mengidam??mahu resepi?pegi tengok kat belog tuan punyer gambar iaitu sendukjebat.
eh.kejap..tetibe terperasan plak title entry ni ade nama redmummy kenapa ek??hohoho..orang kata siput sedut best kan???jadi pesanan buat semua,jangan sesedap siput sedut jer korang nak tulis ape-ape pasal redmummy hanya kerana korang dengar kat hotfm tadi ngan berita minggu semalam,sila study dulu yer sebelum menulis.eh jap!!ni bukan nak backup redmummy tau,ni just pesanan buat semua lah.sape2 yang suka tulis pasal blogger lain pun,jangan tulis ikut sedap siput sedut pelis..study dulu okeyh b4 tulis~~mind ur own words!
dah2..sebelum mashimaro yang tak berapa nak comel ni membebel lebih2.mari letak fullstop.okeyh bai!

JOMLIKE!

12 ♥♥suratcinta♥♥:

-hanyaaku- berkata...

sedapnya.. glurppp!

Muhammad Burn berkata...

siput sedut singgit...!!!

phreak-id berkata...

Budak kecik makan siput sedut dengan straw okeh.


Terbaru > Gadis-Gadis di Jabatan Ku. > Dunia Blogging Yang Di Famouskan Oleh Redmummy Dalam Berita Minggu Semalam, Hari Ni Di Famouskan Lagi Dalam Hot Chat HotFM Pula > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

mAsHiMaRo berkata...

@hanyaaku : wah!!peminat siput sedut ke??

mAsHiMaRo berkata...

@muhammad Burn

eh2..ni bukan kedai jual siput sedut lah~~hehe

mAsHiMaRo berkata...

@phreak-id
pergh!!!uncle sherry kejam!!

Bob Merley berkata...

sedapnye. lapa la pulak
onaka ga peko peko!

nuriz berkata...

amboi sedapnye siput sedut slurp slurp

Tanpa Nama berkata...

padanlah akak tak dpt backlink
cer tengok link RM tu salah letak, bersambung ngan url blog ko :)

Redmummy

mAsHiMaRo berkata...

@Bob Merley

xsedap lah!!hehehe...jangan marah:)

mAsHiMaRo berkata...

@nuriz
xsedap!!!hehehehe:)

mAsHiMaRo berkata...

@Tanpa Nama

huhuhu..sudah ditukar~~hehe..sori tak pasn la kak:)

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...