Isnin, 19 Julai 2010

nak LEMAK sikit!!!!

salam hari isnin~~~
tadi pagi cite pasal nuffnang...
orang pun dah muak baca pasal nuffnang..
jadi malam kena tukar topik lain plak...

so,meh masuk topik baru...
waaa......hambe mahu LEMAK!!!!!
ade sapa2 boleyh bagi tak???
bukan lemak ayam ok???tapi lemak badan..wakakaka....

tensen2...
penatlah badan macam ni..
sejuk sikit pun  tak tahan..
sebab??tade LEMAK!!!
untuk pengethuan rakan2 semua..
hambe jarang bukak kipas kat bilik ni okeyh!!!!

hohoi..boleyh kire ngan jari bukak kipas kat bilik nih..
what the?????
ish2...nipis kan lemak hambe??

ok2..cukup melalut..
nih nak bongkar rahsia siket nih..
nak tau tak berat hambe paling latest adalah 35.5 kg~~~
wuuu..ade yang rase2 cam nak bagi isi die siket kat hamba tak???

dan hambe nak tnya nih..
ade sape2 pernah guna produk ni tak??

ha...ade tak??
hambe nak tnya ni..
berkesan tak??
tak pun,produk ni??


ok tak???
or other suggestion~~
TULUNG!!!!
hambe mahu LEMAK!!!

JOMLIKE!

6 ♥♥suratcinta♥♥:

amira berkata...

hehe.. jangan kurus sangat.. bagi berat jadi ideal ok..
coz kurus lagi senang dapat penyakit..

mashimaro89 berkata...

huhu..yer2..sedang berusaha nak capai berat ideal ni..
yelah,nama pun dah jadi budak sains pemakanan kan..

mashimaro89 berkata...

sila buat liposuction utk bgi lemak kt hambe:)

mashimaro89 berkata...

ok..thanx naz!!!!

mashimaro89 berkata...

wakakakka!!!!
penakut:)
tak ikhlas lah ni nak bagi lemak!!!hehe:)

che armster berkata...

tamau! takut :">

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...