Isnin, 19 Julai 2010

isnin hari nuffnang...

salam semua...
selamat hari isnin..
semoga minggu ini lebih baik untuk anda:)
ok.tengok tajuk mesti dah tahu isi kan??

so,jangan nak pusing kiri kanan bebel kot lain lagi....
hari isnin ni memang hari nuffnang..
hari nuffnang untuk naikkan lagi earnings anda semua..
so,asal isnin je mm bukak nuffnang dengan hati berdebar2..
motif???
sebab mm tak pernah cash out lagi..
so cam berdebar nak tengok earning tuh naik...hehehe...

ok2...just a simple entry..
just nak tunjuk uv kat sini...
alhamdulillah,mm dapat kekalkan uv 150-200++
itulah matlamat mm...
hehhe...
so,jom tengok..


nampak ini???
yay!!!!!matlamat kesampaian:)
i luv u all yang datang sini la:)
sangat 2 amat menyokong hamba:)
eh2..tapi kenapa ade bulat2 tuh??
hehe..sebab tgk uv nyer...100++ je..
sebab??hari itu hambe tak blogwalking la..
pergi makan angin~~heheh



dan ini???
ini adalah BE yang sedang rancak berjalan di belog ini..
semoga mm dapat BE lagi pasni..


dan buat pertama kalinya..
mm tunjukkan hasil nuffnang mm selama ni..
first time dalm dunia blog ni ok!!
malu kot..sikit jer,
tapi insyaallah lepas BE sume dah tukar jadi ME ..
hambe bakal cash out:)
so,selamat sokong hambe lagi ea..
hehhe:)
hambe pon sokong anda:)
"sharing is loving"


JOMLIKE!

27 ♥♥suratcinta♥♥:

REMEDY berkata...

eh...banyak tu...dapat beli pampers n susu anak2 remedy

mashimaro89 berkata...

hehehhe..sila cuba jaya:)
dah dpt seribu boleh belanja i plak:)

huda berkata...

I nak tunggu seribu baru cashout boleh? skg baru ada 30+ bucks. hahaha :P

apis berkata...

waa..da bleh cashout..apis nyer ckit lg wlaupun ade 7BE ngah main2 kt blog..hehhe

mashimaro89 berkata...

hehehhe....banyak ke??
alhamdulillah la kan:)
ade dari tade~~

mashimaro89 berkata...

hehhehe..memang dah boleh cashout..tapi biar dulu die terkumpul~~:)

REMEDY berkata...

wah huda...tunggu seribu dh boleh beli rumh...eh...buat deposit rumah flat

amira berkata...

huhu,, congrats!! kamu memang x letak shoutbox ke??

iza82 berkata...

Salam...

Tahniah...
Arini belum check lg.....sabar dulu...

mashimaro89 berkata...

eh2..thanx amira:)

shoutbox??kenape??
kamu kena banned cbox ke??
nnti mm letak k..

mashimaro89 berkata...

hehehe..
terima ksih iza:)
semoga blogger malaysia terus maju:)

dah tengok mesti senyum smpai telinga punyer:)

Ahm2480 berkata...

wah boleh tahan juga ye.. bagus2.. kekalkan pengunjung anda.. Tahniah..

dtg ke sini baca entri terbaru : http://myvitrd.blogspot.com/

mashimaro89 berkata...

terima kasih:)
trafik anda lagi kencang kot!!!

Lynn Hamzah berkata...

erm...seronoknyer...traffic lynn asyik turun naik jer...almaklumlah mood nak berblog kadang2 ada...kadang2 menghilang...dah lama x dapat buffered earning dari nuffnang...huhuhuh...nak cash out pun tak boleh sebab tak cukup rm50 lagi...sedih betul la...

Ery Farieha berkata...

wah banyak BE
bak mai 1

HIDROGEN berkata...

saya perhatikan semenjak dua menjak ni makin banyak blogger yg letak nuffnang sebagai side income berbanding google adsense.

che armster berkata...

congrats BE anda semakin mencanak sekarang

Alieshakirana berkata...

wah.tahniah2.. ak xnaik2.. sedih2..hhuhuhhuh...

mashimaro89 berkata...

chaiyok2!!!!!pasti boleh:)

mashimaro89 berkata...

amik2..tolong klik~heheh:)
cam la ko tak dpt be~~

mashimaro89 berkata...

ouh..huhuhu..mungkin orang tatau sangat pasal google ads..macam sya..hehe:)

mashimaro89 berkata...

thank you:)
hehehe!!mencanak2 naik..
mintak2 tak turun2..:)

mashimaro89 berkata...

hehehe..
time kasih..
tape2:)
cuba lagi ea:)

RedBoy berkata...

waaa...semua org dh dpt BE..cuma red saja yg masih belom dpt..NN tak adil.. rafik kita tinggi tapi tetap saja depa tak mao bg.. huhu.. nak curanglah dgn NN nih.. sob..sob..MM nak sikit duit tuh..huhu..nak nangis nih.. cemburu tgk blog org lain semua dh dpt BE.. kita yg masih x dpt2..

mashimaro89 berkata...

tape red..boleh cube lagi..
jangan putus asa ok..
mm pun baru semenjak 2 menjak ni je "berjaya" sikit dengan nuffnang ni...
janganlah curang..
nanti nn majuk plak~~

Izan Ishak berkata...

tahniah2 untuk mm...!
kak izan punya masih ciput sangat.
kena usaha lagi dan lagi dan lagi...
nak kekalkan UV 100++ tu yang payah tu..huhu

mashimaro89 berkata...

time kaseh kak izan!!!!!
tape2:)
akak boleh punyer:)

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...