Selasa, 20 Julai 2010

jauh.......

salam semua..
selamat hari selasa....
semoga ceria dan senyum selalu ok???

ok,entry kali ni bukan nak bebel,
cuma nak cakap je skit..
hahaha..apekah???
ini tidak ditujukan kepada sesape.
tapi andai ade yang terasa,
anda tepuk dada tnya mengapa terasa ok??

jauh???
ape yang jauh??
umah hambe??mmg lah jauh dengan kolej hambe..
tapi bukan nak cite pasal umah hambe yang jauh lah...
hari ni nak cite someting yang related dengan relationship..

anda pernah menjauh???atau dijauhi oleh seseorang??
em,hambe rase macam hambe pernah kedua-duanya..

tapi juz untuk ingatan kepada diri sendiri dan semua orang..

TINDAKAN ANDA UNTUK MENJAUHKAN DIRI DARI SESUATU SITUASI ITU ADALAH TIDAK BERBALOI...

ape yang anda bakal dapat??
masalah tak selesai,and at last.
korang yang pening kepala pikir itu dan ini...

so,pliz..
utk semua dan diri hambe,..

MENJAUH TAK AKAN SELESAIKAN MASALAH!!!

so,enough lah kan..
sebab hari ni nak cakap jer...
"sharing is loving"


JOMLIKE!

8 ♥♥suratcinta♥♥:

nabilah89 berkata...

betul tu...dari jauhkan diri dari something,better kita berdepan je..masalah settle..hati pun senang...

naz berkata...

yes lari pada benda yang di takdirkan mana boleh jadi :)

amira berkata...

ye..saya x kan menjauhkan diri
saya tak suka serabut kerana masalah

mashimaro89 berkata...

hehehe..bagus:)

mashimaro89 berkata...

betul2..sangat lah setju~~:)
dah nak jadi kan..lari cmne pun camtu jugak

mashimaro89 berkata...

hohoi!!!betul2:)

che armster berkata...

cik mm sebab cik mm gagal mengenal pasti blog saye, saye telah mendenda cik mm dengan cara men-tag cik mm kat sini

hahahhaha (gelak kejam)

mashimaro89 berkata...

huhuhuhu..ini namanya blas dendam nih~~~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...