Khamis, 29 April 2010

tips kawal berat badan berlebihan

salam semua..
hehehe..
hari ni hormon terlebih2 plak..
sebab terlalu gembire dah merdeka dari belenggu exam..
so secara rasminya..tamatlah tahun2 mm di UKM KKL..

so...
dah lama kan mm tak share something ngan rakan2..
so now..nak share sikit..
sikit je ye tak bnyak..
so..sila stay tuned..
sila jangan ubah siaran blog anda..



tips kawal berat berlebihan...
1. sila tetapkan matlamat anda..emm yang ni mm da terang intro die aritu..belum baca??
meh baca dulu..tips ini
2. bersenam sekurang-kurangnya 3 kali seminggu dalam jangka masa 20-30 minit..
3. sila aktifkan gaya hidup anda seperti tagline hotlink..aftifkan dirimu itu..hehehe..yang selalu guna lif..sila2 berkenalan dengan tangga yer..
4. awasi pemakanan kamu2 semua..jangan ambik makanan2 yang berlemak ye..contoh..makanan yang bergoreng..mungkin susah..tapi hati kalau nak sanggup buat hape aje kan??
5. sila cuba step2 di atas..hehehe...selamat maju jaya!!!

*end*


notes: yes!!!esok balik Kuantan!!!hurray!!!ade yang nak ikut ke???jom2~~mm belnja tiket..korang bayar sendiri eah..


JOMLIKE!

6 ♥♥suratcinta♥♥:

koru berkata...

dah tetap dah matlamat tapi sangkut di pertengahan jalan..ades..t.t

mAsHiMaRo berkata...

koru---> huhu..tape2..sila cuba lagi..
die kna matlamat dan keinginan yang tinggi baru jalan~~

ardinihumaira berkata...

huhu skang duk berblog pon dni tak henti2 ngunyah biskut sayur adoyai :'(


Sambil Berblog Korang Buat Apa Ey?

mAsHiMaRo berkata...

dini---> heheh..habit kan boleyh diubah...cuba bawak lari jauh2~~~

vespa jobot berkata...

tips nak kawal berat badan berkurangan ade x?
berat aku 45kg..
saiz pinggang 27..
tinggi 165cm..
ade tips?huhu

mAsHiMaRo berkata...

vespa--> huhu..okeyh..nnti mm kasi tips..ok!!!

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...