Selasa, 27 April 2010

pliz end it~~~

salam semua...
huhuhu..okeyh..lepas baca entry darkbatman
pasal tips sederhana menulis entry
trus mm semngat gak nak update sikit kat blog nih...


hahha...
mm ade 2 tag yang belum selesai..
satu di tag oleh cik aisyah sayang dan satu lagi by cik macy bini yamapi..hahaha..
then ade satu award yang diberi oleh cik syifa rosli.
thanx kamu2 semua..
syang kamu semua..
ececece..perasan disyangi n femes jap

okeyh..mari pendek kan entry..

esok bersamaan dengan 28/04/2010..
pada jam 11.00 pagi..
bertempat di dewan serbaguna,Kolej Tun Syed Nasir ,UKM KL
.........
ade ape??
hahaha..tamat lah perjuangan mm sebagai pelajar tahun 2 sains pemakanan...


wut2..tggl lagi 2 tahun la mm kat ukm kl nih..
heheh..
yay!!!!!
tak sabar nak habis n tak sabar nak balik....

sume orang dah ade kat umah except mm..
mmg tak adil..

nak balik..nak jumpa mereka~~~



dan paling tak sabar..
sebab budak nih pun balik..
waa....mak su rindu nk jumpa dhia qistina tau..
cayang die~~~



okeyh..
*end*

nota:pada yang membaca..sila doakan mm berjaya menjawab dgn senag htinya ok!!!nite semua...
muah2~~


JOMLIKE!

6 ♥♥suratcinta♥♥:

::cdot the dot:: berkata...

aku doa ko bole buat...bole buat semuanya...amin....

aNiss berkata...

gud luck mm...
:)
balik nnt...
happy2 k?
ngee~~
comel ank buah mm...

mAsHiMaRo berkata...

cdot---> thanx a lot~~~amin..

mAsHiMaRo berkata...

aniss---> thanx aniss syg...
ngee..ank buah comel cam mak sedara die la..:p

CIK IZ berkata...

gud luck..
do da best oke! :p

maCy berkata...

ye saye bini yamapi..lalala ;p

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...