Khamis, 10 Februari 2011

najwa latif itu aku….

assalamualaikum semua..selamat petang.entry ini ditaip dengan mata hampir tertutup + mulut tak henti menguap + hati yang kecewa tak dapan nasi kukus!
alkisahnya hari ni last paper untuk mid sem ku,dan yes!dah habis dah:)setelah kelaparan sampai perut bunyi2 lagu rock,aku pun jalan la g kafe!tapi kecewa lagi sebab lauk tak menarik!
tengah2 jalan nak balik dengan muka kecewa nih terserempak lah dengan 2 orang seniorku..borak punya borak,tetibe salah seorang senior cakap macam ni..
“nik,ade orang cakap muka nik macam najwa latif”
dan aku jawab “apekah???lain kot!!”hahahha..gelak terus aku dengar.”dalam hati aku duk cakap sorang2 yang mana satu ek najwa latif ni..cam pernah dengar nama tapi tak ingat muka dia.
lalu sesampainya di bilik,terus google najwa latif!ouh eksaited nih nak tengok muka sama ke tak nih.sekali google baru lah tahu,najwa latif si gadis u tube tu rupernyer..
jom2 kita tengok ade iras ke kitorang??

ini najwa latif
vs
nik mashimaro


hah,same tak??ade sape2 yang setuju dengan pandangan seniorku??sila angkat tangan dan tekan butang komen!hahha..
aku rasa maybe dia rase sama sebab mata kitorang bulat kot!jadi mari kita terjah blog najwa latif yer kawan2 boleh kenal lagi dalam siapa najwa latif ni!(tekan nama itu yer untuk ke blog dia)
oklah mahu tdo!bai!
p/s: mesti lepas nih ade yang akan soseh2 kat belakang cakap gila perasan muka cam najwa latif.padahal tak cantik pun.!tapi tape ade aku kesah???
JOMLIKE!

14 ♥♥suratcinta♥♥:

phreak-id berkata...

biasalah tu. pelanduk 2 serupa. sama la macam orang cakap muka cam Remy Ishak.. (sila muntah, bluek!) hahaha.

Weh! apek yang ko order nasi kukus tu dia kirim salam.
Dia cakap : "manyak sorry aa, wa ada banyak kleja mau buat, lagipun ha, wa tengok itu bulatan pahang manyak jem mau deliver nasi kukus pigi titiwangsa. Maybe next time lor"

Hahahaha :p


Terbaru > Sahabat Blogger Dah Macam Twitter? >Contest Review Blog Kak Ina Kl Dot Com > Akhirnya Safee Sali Berpindah ke Pelita Jaya | Liga Indonesia

cik panadol berkata...

sekali pandang ade gak iras2 tu....dua kali pandang, cik mashi tetap cik mashi hihihihi

mAsHiMaRo berkata...

@phreak-id

ok ko buat aku rase nk muntah sekarang jugak!

demmmmm!!!kiranya memang ko la tadi.siot lah ko.cakap je la ko tak nak.tayah la jadi apek bagai!

mAsHiMaRo berkata...

@cik panadol

kan??huhu...ntah mne ntah..tak sama2~~

A'IM berkata...

huhu..dapat pun komen..try test jer dulu

P0polita berkata...

x serupa.. tp kalo pkai tudung same cm najwa, ade la iras2 nye kot.. eheh

mAsHiMaRo berkata...

@A'IM

hehhe.sila lah komen lain kali~~hehe

mAsHiMaRo berkata...

@P0polita

hahhaa..memang tak sama pun~~ngeh3:)

Gimi berkata...

ada la sama sikit tapi still bole beza antara dua

mAsHiMaRo berkata...

@Gimi

ofcoz la still boleh beza sebab kami bkn kembar...heee:)

Zalin berkata...

ada rupa sikit..

Mr. TN_SkY berkata...

hahahaah..no komen :-p

Diterima Menyertai 100 Penulis Editor!

che armster berkata...

rasa2 najwa latif tu bole bagi tips diet tak.. tips ko mcm xleh pakai je hahaha

faiz berkata...

ada sama sikit..org kate saye cam farid kamil...tapi saya rasa saya lagi hensem(penyataan org perasan)...heheheh

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...