Ahad, 13 Februari 2011

manusia mudah lupa…

assalam semua.selamat berhujung minggu.semoga hujung minggu digunakan dengan sebetulnya.masa untuk berehat,masa untuk bersama keluarga tersayang.tapi masa untuk berassigntment buat pelajar2 semua ye.
erm,agak2 anda tergolong tak dalam golongan tajuk tu???manusia yang mudah lupa.cuba fikirkan,sama ada anda tergolong atau tidak.bagi tuan belog,tuan belog sendiri termasuk dalam golongan ini.
yup.aku mudah lupa.lupa dan alpa.lupa sehingga memudaratkan diri sendiri.lupa untuk menjalankan tanggungjawab di muka bumi.

jadi tolong ingatkan aku tentang segalanya.tolong ingatkan aku tanggungjawabku.tolong ingatkan aku,ramai yang mengharapkan ku.tolong ingatkan aku!

p/s: harap maaf entry kali ini wujud sebab tetibe tuan belog terasa sangat down dan sangat amat merendah diri dengan kawan2 beliau.so layan je lah yer.kalau rsa nak bagi sikit semangat korang.silalah tinggal komen.Smile
JOMLIKE!

12 ♥♥suratcinta♥♥:

ila berkata...

jgn down2. chill ok akk.

rohayatie nordin berkata...

golongan pelajar yg tgh settlekn assignment~~even uitm shah alam tgh cuti skrg....rse xckop cty 4ary nie~~

Mr. TN_SkY berkata...

hehehe..down perkara biasa..tapi stand up from down until top is luar biasa k..jadi jadilah yang luar biasa taw :-D i'm know u r capable ehhe..gud luck! =_=

p/s alamak..sori cik mashimaro..lame xjengah..SKY busy cket..=_=..xpe2 nnti sky jengah salu ye..hee

Diterima Menyertai 100 Penulis Editor!

Gimi berkata...

alamak!!
Gimi baru teringat assignment yang da bersawang..

Nazz@Purple berkata...

chaiyok2!!!..down..pastu bangkit semula..

bella berkata...

nik nape down2 ni?huhu

mAsHiMaRo berkata...

@ila

hiiii..time kaseh cik adik syg:)

mAsHiMaRo berkata...

@rohayatie nordin

hehhee..cuti bagi setahun pun tak cukup nak buat assignment kan??heee..makin cuti panjang lagi susah nak siap:)

mAsHiMaRo berkata...

@Mr. TN_SkY

eceh!semangat yang bagus untuk diserap!thanx alot!!!

lepas ni sila jenguk selalu..klu tak ketuk kepala~~~~hehe:)thanx:)

mAsHiMaRo berkata...

@Gimi

hehehe..cepat pegi hilangkan segala sawang yang ade!

mAsHiMaRo berkata...

@Nazz@Purple

insyaallah dear:)
pliz pray the best 4 me:)

mAsHiMaRo berkata...

@bella

hahaha..so many things buat aku down bella!
tapi yg utama pasal diri sendiri~~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...