Rabu, 16 Februari 2011

esok masih ada…

salam semua..berjumpa lagi kita dalam entry yang ke340 bagi belog ini.hari ni mode nak menulis dah jatuh sikit.huhu.sikit je lah.kalau banyak dah lama tutup dah blog nih kan?so hari ini mahu berpuisi sikit boleyh??
andai hari esok masih ada.
masih ada kah masa untuk kita?
andai esok masih ada.
masih sempurnakah kita?
andai esok masih ada
masih adakah semua insan yang sayang kita?
andai esok masih ada.
masih mudakah kita?
andai esok masih ada.
adakah kita akan terus lupa?

andai esok masih ada
semoga sinar kebahagiaan sentiasa bersama kita.
dah lah penat dah taip!sila bagi komen anda yer kawan2!haha..kalau nak kutuk pun boleyh~~:)
adios!
p/s: lepas ni memang akan ade post yang akan keluar within 12-1 am.sebab entry ini akan discheduled kan:)
JOMLIKE!

5 ♥♥suratcinta♥♥:

Yuni Aisyah berkata...

esok kita makin tua dn pasti akn ada org yg menyayangi kte...:D

cacing berkata...

hari esok pastikan menjadi lebih baik dan lebih terbaik dari ladang =)

mAsHiMaRo berkata...

@Yuni Aisyah

hehhe..tua itu pasti:)awak mesti syg kite kan??hehe

mAsHiMaRo berkata...

@cacing

insyaallah!
semoga kita perolehi kebaikan~~:)

phreak-id berkata...

Hai budak kecik. Hari tuh ko hai aku kt twitter tapi aku tak rajin bukak twitter skang

Terbaru > Monday Blues
> Download Drama Bersiri TV3 - Gemilang (Episode 1 - 3) >Blog Best : Roq's Blog

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...