Khamis, 17 Februari 2011

Contest Aksi Makan yanmieonline.com!

salam semua…selamat hari khamis!wuhuuuu…dah lama tak menjoinkan diri ke alam contest2 nih sume sebab dah makin malas kan.tambah pulak banyak contest yang nak kena letak banner kat sidebar.memang double malas lah kan!
so oleh kerana di alam twitter,aku telah agak rapat ngan kak yan kan,jadi haruslah support kak yan kan.mahu join ini contest lah!so tayah nak berjela2 ayat intro ini syarat contest!
1. Buat 1 Entry “Contest Aksi Makan yanmieonline.com” dan linkback ke entry ini
2. kemudian Postkan Link Entry di ruangan komen ini dan kalau sudi LIKE Facebook Yanmieonline *takde paksaan*
3. Tambah ayat nie di bawah entry korang “Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com
4. takde…itu je….ehehe
nak maklumat lanjut terjah blog kak yan sendiri~!

ok jadinya ini lah gambar yang dipertaruhkan!haha..setelah diedit.sila ikut arah cerita yang betul.dari kiri kekanan.betapa tak ayunya budak kecik nih makan!
jiran2makan
last sekali!ayat penutup entry kali ini bukan adios tapi!
Contest Aksi Makan Yanmieonline.com di taja khas oleh Fivio.com dan SuaraPeople.com
JOMLIKE!

6 ♥♥suratcinta♥♥:

yanmie berkata...

Salam,

wah meriahnya makanan...ehehe
okies gudluck tau!
klu nk menang hadiah bonus blh dptkan LIKE untuk gambar tersebut di facebook yanmieonline


www.yanmieonline.com

phreak-id berkata...

Hoho. budak kecik nih kuat makan gak kan?


Terbaru >Kenduri Aqiqah. Jumpa Bean Moreno, Che Armster, dan.....? > Monday Blues > Download Drama Bersiri TV3 - Gemilang (Episode 1 - 3)

bella berkata...

good luck nik..hehe..btw, ko aja aku edit ley?aja wat watermark sekali..ngehehe.

mAsHiMaRo berkata...

@yanmie

hehehe..orait kak yan!nanti kalau rajin saya suruh orang like:)

mAsHiMaRo berkata...

@phreak-id

ohohoho..korang je yang tak nampak bakat terpendam aku ni tau!

mAsHiMaRo berkata...

@bella
time kaseh cik bella:)
no hal la..balik kolej dulu baru boleyh aja!!hahah

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...