Jumaat, 28 Januari 2011

malam penghargaan Metrowealth “1dekad,49 filem”

salam semua..baru berkesempatan nak hupdate..orang lain semua dah pakat hupdate dah pasal nih..aku baru nak hupdate.tu pun ni dikira quick hupdate jugak sebab gambar banyak amik ngan orang.
so pada hari rabu 26hb januari 2011,aku bersama beberapa orang blogger yang lain telah selamat menjadi artis sekejap!kami join malam penghargaan Metrowealth,”bukan janji tapi pasti!”
so ini antara gambar yang mampu dicuri dengan izin dari teratakarmo @ jejaibukanpakwefasha dan juga kak inaSmile TIME KASEH yer Smile.jom layan!!!!

k
kami berempat, wife kesayangan teratakarmo + me + heliza mata bulat comel + kak ina kl
me
ini gambar kami ber3!!bukan fabulous cat tapi kumpulan si comel.haha.dari kiri,wife teratakarmo + cat farish + me
melodi
ha,ini sapa tengok melodi kompom korang kenal sapa ni kan??
ini adalah anak murid abg nas ketak kite.
tapi tak hingat la nama mereka.
dari kiri, me + wrtawan + wife teratakarmo + wartawan jugak
mig
gambar sumber dari kakinakl.
dua dari belakang,khaizairien,cikhelena
barisan depan.paling kiri,chearmster,me dan eryfarieha
ramai
gambar dari fb teratakarmo,perkumpulan blogger setelah kekenyangan melantak makanan!
barisan belakang(dari kiri) : kakinakl,khaizairien,cikhelena, teratakarmo
barisan depan (dari kanan): tia,akmalhilmi,phreakid,anakperak,ery,me,chearmster,daus(bodyguard k.ina)

dan sapa2 nak tengok gambar sekitar majlis ini,hasil dari kamera mahal,sila pegi jenguk blogger femes kita ,REDMUMMY,yang hanya menghantar wakilnya RD.
dan dibawah ni senarai blogger yang hadir semalam.salin dari REDMUMMY kesayanganSmile
1) phreak-id : http://www.phreak-id.com/
2) che arm + kawan : http://www.chearmster.com/
3) anak perak : http://anakperak.com/
4) andyhowt : http://andyhowtt.com/
5) jejai + isteri : http://www.teratakarmo.com/
6) cik hel : http://www.cikhelena.com/
7) Kak Ina KL + anak: http://www.kakinakl.com/
8) Bro Framestone : http://www.broframestone.com/
9) Khaizrien : http://www.khaizarien.com/
10) Cik Norfa : http://sekilass.com/
11) Ery Farieha: http://lapinkyery.blogspot.com/
12)Tia Fazunia: http://crayzeebaybiey.blogspot.com
ade lagi,tapi tatau link kot~~hehe..
ok,dah tamat dah entry ni.komen sikit penampilan aku~~haha..aku gelak sorang2 tengok gambar..
p/s: wahai incik phreakid,silalah bagi aku gmbar farid kamil tu..tak tdo malam aku terkenang farid kamil tau~~
JOMLIKE!

13 ♥♥suratcinta♥♥:

Ery Farieha berkata...

aku tak dapat usha dengan betul dress ko
sebab semua hitam
hohohoh

kak ina kl (1) berkata...

semua suka kan dapat jumpa artis..ashik ambil gambar ajer kan

mAsHiMaRo berkata...

@ery farieha
hohoho..tu lah ko~~lambat kan~~kan dah tak dapat teliti baju aku~~

mAsHiMaRo berkata...

@kakina

hehehe..biasa lah kakina:)
bile lagi kan??hehe

che armster berkata...

aku sorang je yang tak tergoda amik gambar :P

mAsHiMaRo berkata...

@chearmster
huhu..sbab ko mood lariikkkkk time tu~~

tia berkata...

best kan mlm nehh ? hihihi! ;))
tp cam da jd gath blogger pon ade! ;)

phreak-id berkata...

hoho. Aku resend balik. check ye..


Terbaru > Dinner Metrowealth - Grand, Glamorous, Fabulous > VideoKlip Hafiz AF7 - Awan Nano Memang Terbaekk! > Maxis Om Nom Nom : The Conclusion [Kami 1st]

akmalhilmi berkata...

mana saya??
hhaaaa
tu dia saya :)

eykameow berkata...

bombastik ah wehh jeles xde kat situ :(

bella berkata...

nik ko beli cekak tu bape?hehe

mAsHiMaRo berkata...

@tia
haha..biasalah dimana ade blogger disitu jadi gathering blogger~~hehe

@phreak
ok dah check!thanx!

@akmalhilmi
eh2 blogger 200 sebulan adelah!!hehe,jangan marah!

mAsHiMaRo berkata...

@eyka

hahha..dah ko jangn nak jeles lebih2 ye eyka!!hehe..next time mane tau rezeki ko plak~~lala

@bella
kat timesquare murah je xsmpai 10 ringgit~~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...