Sabtu, 29 Januari 2011

cuti datang lagi!

salam semua…selamat hari sabtu!!woah!!harini bermulalah episod cuti2 ku.akhirnya,bermulalah cuti midsem ku.badan dan otak sudah terlalu letih,tapi balik tak bermakna boleyh rehat.sebab.1 presentation besar akan berlaku dan ade 3 paper exam yang harus dihadap.
tapi oleyh kerana harini baru nak balik.lupakan dulu semua buat seketika.so,kepada semua.nak bagi tahu awal2 nih,saya takkan orang sehingga hari selasa so,jangan rindu saya ok!
dan bagi mengubati rindu tu nanti,nah!saya kasi korang tengok gambar nibersama azad jasmin
gambar bersama azad jasmin
dinner mig phreak-id (13)


bersama angah raja lawak
dinner mig phreak-id (17)

scandal??oh tidak.bersama jehan miskin!
dinner mig phreak-id (21)
yang ini bukan artis,ini tiafazunia!

166418_195423400469076_100000042512762_799783_3828021_n
gambar dari kakinakl
bersama lisa surirumah!ops.lisa surihani!

ha,yang last sekali nih baru lah my scandal!!
nak tau sape??








TARAAAAA

dinner mig phreak-id (9)
bersama Farid Kamil!

ohoi,melting weyh tgk FK!FK menang 30,000 tau haritu..jangan jeles ek korang!
dan untuk encik kekaseh hatiku,kalau awak baca ni,entry untuk awak bila saya dah on9 nanti tau:)

untuk semua,SELAMAT BERCUTI!!!!!

JOMLIKE!

8 ♥♥suratcinta♥♥:

cik binTAngg berkata...

haha .:)comel ! selamat bercutiii !

bella berkata...

best2,,hehe

aliciacynthia berkata...

hai nik!! comment pertama dari saya.. haha!
nice picture! sangat real.. walaupun saya bkn peminat, tp i like. :D

mAsHiMaRo berkata...

@cikbintang

thanx dear:)

@bella

best2!!!

@alicia

thanx a lot alicia:)

Afiq Bukhari berkata...

perghh syoknya dapat bergambar dgn artis :D

mAsHiMaRo berkata...

@afiq bukhari

hehehe..syok2:)FK paling best!hehe

lilo lollipop berkata...

nak take pic dgn farid kamil jugak ..
jelouse nih ...

mAsHiMaRo berkata...

@lilo lollipop
olololo..mak saya kata tak baik jeles tau!

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...