Rabu, 19 Januari 2011

indah ke berkawan?

salam semua..huu..sori semua sebab lately sangat amat malas nak hupdate belog..sori tau~~kalau dah hupdate pun malas,apetah lagi join contest n blogwalk kan??kah2..sori tau~~sekarang senang penat.balik kelas terdampar macam ikan dugong atas katil.

so,topik yang nak dipersoalkan harini kat ruang bebel ni,indah ke berkawan??

okay,sebenarnye ini merujuk kepada semua individu.terletak pada individu tu sendiri.antara anda rasa indah atau tidak.for me,dua2 pun ada,ada indahnya dan ada buruknya.tapi hari ni tanak cita buruk la nak cita indah jer..

indah berkawan bila korang boleh bercerita kepada mereka:

l

dan ini lah antara kawan2 yang sentiasa sudi nak dengar cerita2 aku:)
ini kawan yang mostly sejak dari zaman tadika.dan yes.kitorg masih contact each other.rindu mereka sangat2..

indah bila kita berkongsi hobi dan minat yang sama:

ha,ini merujuk kepada semua bloggers sekalian..terutama yang aku dah penah jumpa lah kan??indah kan??bila jumpa..boleh borak benda yang sama!!yahoo..

P1150693

ni antara blogger yang satu kepala ngan aku!!hehe..om nom nom~~

indah berkawan bila,kawan menegur andai ternampak kesalahan kita.

indah kan kalau macam ni??aku pernah ade kawan yang sebegini rupa time sekolah dulu.diorang ni sentiasa perhatikan aku,bila ada je silap yang aku buat tanpa sedar,diorang akan mengingatkan aku.itu yang aku mahu.ye kita manusia banyak salahnya kan??

so,itu yang aku pikir,kalau korang??jom share jom:)

adios!!

p/s: teruskan sokong belog bebel ni yer korang!!!time kaseh!!


JOMLIKE!

8 ♥♥suratcinta♥♥:

ieda berkata...

jgn ada kawan makan kawan udah hehehhe

yanmie berkata...

seronoknya dapat jumpa kawan-kawan blog :)


www.yanmieonline.com

phreak-id berkata...

Hensemlah blogger sebelah ko tu. Next time kalau ko jumpa dia, minta dia sign otograf utk aku bleh?



Terbaru > Nidji - Dosakah Aku > Download Filem Ngangkung, Magika, Aku Masih Dara dan Damping Malam > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

GaleriWangian.com berkata...

Ni dah boleh buat NGO bloggers dah ni,hehe

mAsHiMaRo berkata...

@ieda

huhuhu..insyaallah tade kak:)

mAsHiMaRo berkata...

@yanmie

best2!!bile kite nk jumpa ni k.yan??heee

mAsHiMaRo berkata...

@phreak-id

GEDIKS la ko uncle!!
tak femes pun!!

mAsHiMaRo berkata...

@GaleriWangian.com

wah!!!NGO lagi tuh...klasss!!!!!!!!!

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...