Sabtu, 15 Januari 2011

penutup entry maxis om nom nom

salam semua..fuhhhhh!!!!mesti penatkan korang tengok belog budak bebel nih hari ni..dari pagi sampai malam tak pernah reti nak berenti hupdate entry..haha.jadi sebelum hari ini berlalu,jom lah kita bagi entry penutup sekali..kali ni kita tengok sape disebalik Maxis Om Nom Nom Race anjuran bersama Maxis dan Nuffnang ni.

P1150655

ok,ini nama dia nikicheong..sape tak kenal pegi google..so sporting punyer mc.aku suka die weyh..bm die pergh..fasih kot~~hoho

P1150660

ini pula master of the route.ok nama beliau tatau,tapi beliau cakap known as YS!not youthsays ok!Beliau jugak sangat peramah!!I like3~~thanx a lot membantu semasa proses race tadi…

P1150715

dan ini!!inilah wakil dari maxis selaku penaja utama Maxis Om Nom Nom ,tapi rasa nak ketuk diri sendiri sebab tak dengar nama beliau tadi..

P1150684

ok,sekarang kita masuk mode memperkenalkan rakan kumpulan.
orang pertama selaku driver+navigator + DDR wanabe adalah
chearmster

P1150685

ini pula makhluk yang konon-konon berlagak boleh membantu group tapi nampaknya
die yang melepek kat seat belakang!!tapi die jadi driver jugak tadi keh2..
dan die bernama phreakid yang lost!hahah

P1150701

haaa….inilah awek cun yang ada alam team kami..hiii..comel kan die??
nama die hana~~tadi dalam ramai2 dia sorang jer yang tak berapa nak buta iphone,
yang lagi 3 orang hancur macam tak pernah tengok.hahah.

ok,dah tengok gambar individu kan??jom tengok kitorang camwhore setelah kepenatan dan senyum dengan penuh keterpaksaan..

P1150693

finally dapat gambar group!!yahoo!!erk??muke phreak taleyh bla kan??
er,chearmster dah nampak macam waiter nak hidang mkanan~~

P1150672

ini hana + phreaak id yang lost dan gedik

P1150697

ini hana dan chearmster yang suka cucuk-cucuk jari

P1150700

dan ini tuan punya belog dengan phreak id yang gedik!
sape lagi comel?hahha

P1150703

dan ini.ouh kenapa mulut macam tu~~haha..aku dan hana

P1150710

hahaha..ini team yang menang trip ke hong kong !!
kah3..the talibaruts!!tahniah sebab dah sama2 sampai Hong Kong tadi!

dari kiri ke kanan dengan gaya DDR Wakil K.ina,BeanMoreno , Eyriqazz
& Jai

P1150671

oh ini gay yang tersesat ke sini,waaaa,takutkan tengok gambar ni??
hahha..jangan marah ha shahrol~~tu la buat aku sentap lagi..
die adalah shahrol,die tak gay,die ok!!

dan ade 3 orang yang tak sempat nak amik gambar diorang
iaitu cik lilyputih,daydeck dan hamzahian

P1150657

ini antara bloggers yang terlibat!!
masing-masing sibuk capture gambar kat screen untuk dijadikan reminder
(semasa briefing)

P1150718

dan ini,adalah pemenang tempat ke 2 bagi Maxis Om Nom Nom Race!!
good job guys!!HTC milik mereka!!

P1150721

dan pemenangnya jatuh kepada!!!!!*sound effect*
team ini~~haha..sorry korang,aku tak hingat nama team diorang:(
tahniah2!!

P1150727

ha,dan ini!!!
inilah hadiah yang saya dapat!!
saya dapat bag maxis yang cantik plus barang2 yang comel ini~~

akhir kata

Maxis Om Nom Nom Race BEST!!!and thanx to NUFFNANG and MAXIS!!


JOMLIKE!

13 ♥♥suratcinta♥♥:

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN berkata...

kirim salam kat awek cun tu,,muahehehe

Matjoe berkata...

janji korang dpt makan free n have fun during the race.

Myvitrd berkata...

tahniah kerana membawa pulang goodies beg ye.. hik2

phreak-id berkata...

Kata nak email gambar.. grrrr

mAsHiMaRo berkata...

@LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN

hahaha,gatal ek~~

mAsHiMaRo berkata...

@Matjoe

hahaha..yang bab mkn tu mmg best la matjoe:)

mAsHiMaRo berkata...

@Myvitrd

hahaha!!!hadiah utama tu kn??hihihi:)

mAsHiMaRo berkata...

@phreak-id

hoi uncle!!!tak reti sabar ek??

Anna Boleyn berkata...

aisyh malu arh

*cucuk-cucuk jari

hahaha

thanx nik...

:)

JAI berkata...

hahaha..memang kuat membebellah blog nie..hehe..cehh..hampeh tak dapek gi hong kong..

mAsHiMaRo berkata...

@Anna Boleyn

hahaha..hana dah jangkit ngan chearm~~
u r most welkam team mates:)

mAsHiMaRo berkata...

@JAI

hahah..standard la membebel~~chearm ngan phreak dah tahan telinga dah!!
hahaha..dapat goodie bag tu hadiah utama la!!

Abang Suara berkata...

omg..awek tu cunnn

http://www.suarapeople.com/

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...