Isnin, 3 Januari 2011

back to school

salam semua..ini hanya entri pendek.just to wish selamat kembali ke sekolah wahai adik-adik semua!!sile belajar bgn pagi kembali!!no more kartun at 10 am sebab time tu adik-adik sudah di sekoolah ok??

and untuk semua pelajar IPTA,selamat kembali ke alam kelas yg pack dari pagi sampai petang.lek la,kitorang dah 3 minggu kot habis cuti.hahaha.semoga dis new sem bagi semangat baru ka korang.tak perlu orang baru,tapi hanya semangat yang perlu baru ok??

so,for the last,mari baca doa pagi sama2,baru berkat nak mulakan semuanya.adios semua!!

zikir, zikir hijjaz, doa pagi hijjaz, zikir pagi dan petang, senarai zikir hijjaz

kredit gambar buat zikrihusaini .com


JOMLIKE!

11 ♥♥suratcinta♥♥:

woot-woot berkata...

back to school ! ^^

jom letak blog korang kat woot woot bloglist !

apek poyo berkata...

back too opis..nasib baik kontrak sambung...

mAsHiMaRo berkata...

@woot-woot

hehehe..kamu school lagi tak??
hahhaa..welkam back to school~~

mAsHiMaRo berkata...

@apek poyo

ha,welkam back to opis apek!!
keje rajin2!!jangan mengulo~~

ⒸⒶⒽⒶⓎⒶ berkata...

i hate school T_T

mAsHiMaRo berkata...

@ⒸⒶⒽⒶⓎⒶ

waaa....dun hate2~~ la syg:)
nnti bile kamu dah masuk u kamu akan rindu nak pegi sekolah~~

Mr. TN_SkY berkata...

ahaha..:-D nice entry..terasa mcm nk blik kolej cpt2..wlaupun mls lalala~ hepi orkin or back to school to you eh? :p

Mr. TN_SkY berkata...

working..typo lak hehe..-PondOk Kecil-

mAsHiMaRo berkata...

@Mr. TN_SkY

lalalala,sile blik kolej cepat ye~~

phreak-id berkata...

Ohhohohoh. ko sekolah mana? masuk kelas apa?

Terbaru > Selamat Bersekolah > Apa Akan Jadi Pada Nuffnang di 2011? > Tahniah Kepada Juara AFF Suzuki Cup 2010 : Malaysia (PM Umum Jumaat Cuti Umum/Rio Ferdinand Ucap Tahniah)

mAsHiMaRo berkata...

@phreak-id

alah ko!!!nak jugak lah kan ko kenakan aku lagi kan??~~hampagas~~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...