Rabu, 5 Januari 2011

AJL 25|4 days more to go!!

Salam semua!!WOOAAAAA!!2 hari tanpa entry..wakaka..mahap la yer~~sekarang dah 3rd week untuk sem ini~~so makanya assignment menimbun2 tak hengat duni~~jadi blog terabai sedikit.jangan risau sedikit jer terabai~~anda semua still disayangi ok!!

ok dah jangan panjang lebar mari ke tajuk entry.AJL 25!!korang perasan tak??tinggal lagi 4 hari untuk ke AJL 25!!semua artis2 AJL sedang aktif berlatih sebaik mungkin untuk bagi yang TERBAEK untuk anda semua selaku penonton..

ha,so mari kite lihat senarai susunan penyanyi dan lagu yang bertanding pada malam ahad ini

  1. Sempurna (yuna)
  2. Berlari (Tomok/ Tomok & Shazee Ishak/ Tomok)
  3. Pelita (A.P.I/ Loque)
  4. Kebahagiaan Dalam Perpisahan (Shahir/ Edry Abdul Halim)
  5. Drama King (Meet Uncle Hussain & Black/ Taja/ Tun Teja)
  6. Noktah Cinta (Hafiz/ Ajai/ Sheikh Qalam)
  7. Tolong Ingatkan Aku (Ana Raffali)
  8. Selamat Malam (Faizal Tahir/ Audi Mok/ Faizal Tahir)
  9. Ku Ada Kamu (Adira/ Edry Abdul Halim)
  10. Extravaganza (Bunkface/ Sam Bunkface/ Bunkface)
  11. Sofea Jane (Black/ Sham Kamikaze & Iswandy/ Farril)
  12. Hanyut (Faizal Tahir/ Audi Mok/ Faizal Tahir)
  13. Jahat (Stacy/ Edry Abdul Halim)
  14. Mencari Konklusi (Hujan/ Noh Hujan)

list kredit to selangor2u.com

kredit gambar:google imej

untuk semua artis yang terlibat!!GOOD LUCK SEMUA!!!*ceh ayat macam ade artis baca blog aku*

jadi,agak2 lagu mana yang menang???korang sokong sape??korang suka lagu mana??

hahha,so nak tahu keputusannya??jangan lupa tengok AJL 25,9 Januari 2011,TV3@Stadium Putra Bukit Jalil.

kita tengok sapa yang kena!!!adios!!

notakecil:aku suka semua lagu dalam ni~~nak semua menang boleh??


JOMLIKE!

18 ♥♥suratcinta♥♥:

Botak berkata...

4 hari lagi..?? botak naik sem baru lagi 5 hari..
hahahahaha...

harap² lagu mencari konklusi atau sofea jane menang..
muehehehehe.. :D

ENTRI TERKINI:
BURIT! MANTAP, PECAH PANGGUNG!
BERPERI-KEBINATANGAN

Ellen berkata...

tak sabar ni nak tengok..Akak Ellen harap lagu Ku ada Kamu dan Lagu Yuna tu menang..,.hehe

TiMmiE berkata...

adira, shahir, atau faizal tahir (hanyut).

harap2 tiga3 menang. ^^

♥ eyka elisha ♥ berkata...

woooo~yuna msti menang.xpun ana rafali =P

laskar rainbow berkata...

harap lagu pelita menang ;))

mAsHiMaRo berkata...

@Botak

ha!!!selamat kembali ke sekolah~~hhehe..

semoga lagu botak suke boleyh menang!!kite tnggu dan lihat~~

mAsHiMaRo berkata...

@Ellen

hehhee...yes!!yuna can win kak ellen:)hehe..
kita tunggu dan lihat yer:)

mAsHiMaRo berkata...

@TiMmiE
amin!!heheh:)kite tangok sape menang~~harap FT menang jugak:)

mAsHiMaRo berkata...

@♥ eyka elisha ♥

hehe..ok,dah 3 vote untuk yuna!!
go yunaaaa!!!

mAsHiMaRo berkata...

@laskar rainbow
pelita is the best!!
suke sgt lagu api tuh!!!

mabk.abubakar berkata...

pilih yuna & black!

amirulhazwan berkata...

shahir juara.
stacy persembahan terbaik.

mAsHiMaRo berkata...

@mabk.abubakar

hehe..rmai pilih yuna!!

mAsHiMaRo berkata...

@amirulhazwan

we'll see!!

azieda razak berkata...

kita sokong Faizal Tahir n black...

mAsHiMaRo berkata...

@azieda razak
ha,nnti kite tangok diorang menang ke tak ok!!

azi nur berkata...

my GOD Yuna~~

http://azisweetness.blogspot.com/2011/01/aku-tak-sombongaku-cume-bermuka-masam.html

mAsHiMaRo berkata...

@azi nur

yes!!!another peminat yuna~~
let wait and see~~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...