Sabtu, 1 Januari 2011

4 orang yang meletops 2010

salam semua…huhuhu..lambat plak kuar entry kan??orang lain sebuk buat entry 1january,aku??haha..tape lah~~daku sibuk tak sempat nak buat entry~~ceh ayat kalah menteri..

ok,tetibe macam nak buat entry pasal nih~~hahaha..yang ni bukan senarai orang femes dalam hidup semua orang kot,tapi maybe korang pun setuju kot dengan pendapat aku~~hahaha..dah jangan nak mengarut panjang2 ok!!jom kite cekidaut sapa yang femes 2010 nih~~

1. khairul fahmi che mat (KF) yang macam ade gam gajah kat tangan die

ok,gaya super cool dari KF~~gambar amik melalui google imej yer kawan2

dan ini adalah KF juge ye sedare sedari,tapi zaman rambut panjang,jgn salah anggap kata pelakon korea sesat plak~~

 

2. hanis zalikha yang super cun yang kalahkan Dato’ Siti dalam pencarian google..

inilah hanis zalikha yang hot gitew~~tayah kenalkan pun korang kenal kot~~hehe

ha.ni lah tajuk ahkbar yang keluarkan berita ni~~huyyooo!!sampai masuk surat khabar singapore wa cakap lu~~hebat kan??

3.irine nadia marcello dan aizulmarcello

ha,kenal tak sape ni??kompom lah korang kenal kan??hehe.diorang memang meletops,tapi bila menang blog pilihan malaysia tu,merka double triple meletops ok!!

gambar dari blog irine nadia

gambar dari blog aizulmarcello

4. safee sali yang macam boleh jadi pemain MU lepas ni..

hehehe..nak terbang ke mana agaknya penjaring gol yang hebat ni??

tahniah buat safee sali yang berjaya dapat penjaring gol terbanyak untuk piala suzuki AFF!!terima kasih sebab buat Malaysia menang merangkap mendapatkan cuti untuk semua rakyat Malaysia!!!tahniah MALAYSIA!!

hah,okey dan yang paling meletops nak tau sape??

P1010616

hehehe..kompom lah budak yang kena peluk ngan RINA SALLEH  tu~~~hak2..jangan marah ha~~sekali sekala perasan meletops!!

adios!

p/s: still terkejut dengan pemergian faizal yusop hari ni.ape pun takziah buat keluarga beliau dan alfatihah buat beliau.amin.


JOMLIKE!

18 ♥♥suratcinta♥♥:

yanmie berkata...

Salam,

semua memang top :)


www.yanmieonline.com

SiLabiLabi berkata...

yup semua top!tambah2 yang last tu..

http://ninemustafa.blogspot.com

Yuni Aisyah berkata...

tip top la sume...yg paling bangga blogger yg top..hehe..

fiz mr.beloved berkata...

Top Ranking Khairul Fahmi..asal dari klate tuh..bangga ak..huhu

Gayahspears berkata...

hahahaha... sume mmg terhangat di pasaran sekrg... cayalah moshi... dapat posing dgn rina salleh,...hihihi

ieda berkata...

ermm dah pernah menang , dah pernah masuk majalah , dah pernah jadi model .. sure lah fofular dikk .. x heran tuuu ( adehh ayat nak sedap kan ati heheh )

kalau org2 biasa mcm kita nie popular baru best
cth BEN tuuu :)

mAsHiMaRo berkata...

@yanmie
w'salam kan k.yan kan??
nak2 yang paling last tu~~hehehe:)

mAsHiMaRo berkata...

@SiLabiLabi

hahaha..kan??time kaseh!!

mAsHiMaRo berkata...

@Yuni Aisyah

hehehe,mm termasuk blogger top x??huhu

mAsHiMaRo berkata...

@fiz mr.beloved

hahaha..oghe kelate ko??

huhuhu.tahniah KF!!

mAsHiMaRo berkata...

@Gayahspears

yes!!!hebat kan gayah??femes sungguh mm~~lalalal

mAsHiMaRo berkata...

@ieda

hehe,xkisah kak,mungkin die fofular kt luar,tapi kite fofular di hati tersyg..tak gtu??

suffer8zine berkata...

den x nk meletop la x sempat pula exam esok

Terkini : Khairul Fahmi Akan Berhijrah ke Manchester United

mAsHiMaRo berkata...

@suffer8zine

ngahahha..jangan meletup dulu,tggu lepas exam baru meletops kebaboom!!!

Mr. TN_SkY berkata...

wah..rina salleh..=_=...kim salam dye ahaha :p

mAsHiMaRo berkata...

@Mr. TN_SkY

ehehehe..kim salam ikut twitter je boleyh la~~
nak jumpa live lagi tak tahu bile~~

CIK TOM berkata...

semua mmg top termasuk yg kena peluk tue..hehe

mAsHiMaRo berkata...

@CIK TOM

alamak!!!malu la mm cik tom puji..hahaha..gedik!!

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...