Jumaat, 31 Disember 2010

2010 with BMM

salam semua,entry ini ditaip pada penghujung 30/12/2010,so sebelum ape2 mari lah kita.ops salah daku mahu mengwish kakak ku,HEPI TUA DAY!!selamat hari lahir,semoga panjang umur,murah rezeki dan semoga baby di dalam kandungan itu sihat2 sentiasa~~

so,dari tajuk aku tanak pusing kanan kiri depan belakang,jadi mari straight to the point.jumaat 31/12/2010,maksudnya hari terakhir yang perlu ditempuhi sebagai nik normasitah bt nik ismail di tahun 2010*ok,gaya cakap macam tahun 2011 tukar nama jer*

hari ni nak simpulkan ape yang mm dah dapat daripada dunia blogging dalam tahun 2010 ni yerSmile

 

 Lebih amik tahu hal semasa

ok seriuslah ini adelah membuka pekung didada,mm memang b4 nih*zaman sebelum serius berbelog* mm agak seperti katak di bawah tempurung ok!!ape orang cite pun tak tahu..kesian kan??tapi sekarang,ha,laju jer dapat tahu macam2 sebab nak hupdate belog babe!!semangat!!

Dapat belajar banyak benda

ok,ini rasanya semua orang pun dapat kn??sebab dekat belog ade macam2 tutorial,tips,resepi,ha semua lah.kan ke dapat belajar tu!!suke2:)kalau dulu b4 belog ni wujud.mm mane reti nak tengok cari mana tips2 ni semua tau~~sekarang dah hebat..heheh

Dapat ramai kawan

Ok,yang ni dah memang terbukti kan dalam entry lepas,so malas nak bebel banyak2 lagi!!sila tengok entry ini .

again,kredit gambar dari fb zue

Dapat tengok wayang awal

ha,yang ni adalah hanya secara kebetulan,ade rezeki yang datang,mm dapat pergi pratonton filem khurafat hari tu,so kalau nak tahu banyak pasal ni,sile tengok entry ini

Dapat pendapatan sampingan

ok,dah namanye pun sampingan kan??so alhamdulillah ade rezeki berpihak pada mm,setakat 2010 ni mm dapat 2 cek dari nuffnang yang disayangi.ingatkan nak cukupkan 3 tapi sayang nak cash out sebab BE sedang rancak:)

Dapat kurangkan malu+tambah keyakinan

ok,ini adelah benda yang paling penting,thanx to belog sebab belog ni buat aku makin yakin nak berdepan dengan orang ramai*blogger* walaupun macam tahu akan dibahan:)hehhee..

 

ok,rasernyer banyak kalau nak senaraikan kan??so itulah shortlist nyer.anda bagaimana??ape yang korang dapat??jom share jom!!

btw,selamat tahun baru korang!!!!

kredit gambar highdefiniton wallpapers.

adios!!


JOMLIKE!

16 ♥♥suratcinta♥♥:

Amirul Faiz Abd. Razak berkata...

Yeah, selamat tahun baru 2011. :)

ika puk puk berkata...

selamat tahun baru =)

-hanyaaku- berkata...

yeah!!! happy new year!!!

mAsHiMaRo berkata...

@Amirul Faiz Abd. Razak

yay!!!thanx amirul faiz:)

mAsHiMaRo berkata...

@ika puk puk

time kaseh ika:)
hepi new year utk kmu jugak:)

mAsHiMaRo berkata...

@-hanyaaku-

yey!!!hepi newyear:)
have a good year a head:)

Aisyalicious berkata...

happy new year awak!!!

Moga moga tahun 2011 lagi besh!

Aus MeLankoLik berkata...

kah3 , kau pemalu ke ? bweek !

ieda berkata...

heeeh eppy new year dikk .. semoga tahun baru nie semua impian terlaksana :)

LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN berkata...

selamat tahun baru mashi,,,

padin berkata...

hahaha bagus2, banyak benda boleh dapat dari blogging kan, keh33.. semoga terus berjaya nanti mm,

mAsHiMaRo berkata...

@Aisyalicious
yes!!!!time kaseh!!
hepi new year 2 u too!!

mAsHiMaRo berkata...

@Aus MeLankoLik

ces!!ade orang tak puas hati ngan aku nampaknye!!

mAsHiMaRo berkata...

@ieda
amin kak:)
thanx..:)akak pun sama yer:)
selamat tahun baru:)

mAsHiMaRo berkata...

@LoKMaNHaKiMKaMaRuDiN

selamat tahun baru juge lokman:)

mAsHiMaRo berkata...

@padin
hahaha..tau tape~~ni baru setahun ni~~short list~~belum long list~~haha..

time kasih padin!!

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...