Ahad, 5 Disember 2010

sakitnya…..tak tahan!!!

salam semua!!!wuaaaaaaaa..sakitnya..tak tahan!!!!erk,kenapa ngan tuan belog nih,macam sakit tenat jerk.errr,tak tenat pun kalau tenat dah gol(mati) dah @ tade dah entry nih..

dalam banyak2 sakit,antara sakit yang paling sakit adalah sakit gigi!!er.abaikan ayat bm tonggang langgang itu,motif I sampai kan??selain mengandung,sakit gigi antara yang terseksa sekali,ceh,gaya cakap cam I penah nganding plak.harap maaf ini I dengar dari orang la..

 

serius sakit weyh!!tak tipu!!sangat sakit..
bayangkan I menangis dari pagi sampai malam sebab menahan sakit,
tapi time tengahari pegi umah orang kawen,I control ayu jer tau~~

ni ade orang bagi petua kat I macam mana nak ilangkan sakit gigi:

-letak halia,kat tempat yang sakit tu,ok tak berani nak try sebab halia tak sedap!!
-gigit 2 bunga cengkih kat tempat sakit,pun tak pernah cuba sebab cam tak sedap jer,haha
- tumbuk bunga cengkih tu,letak kat lubang kat gigi,ini untuk gigi berlubang and yes,I penah buat dan berkesan

so,sape2 yang ade perasaan cam I sekarang mesti paham ape I rase.jom amalkan petua tu,kot2 berjaya.dah,I nak tdo!!zass!!


JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...