Selasa, 14 Disember 2010

[review] tomato gurl’s life

 

salam semua…selamat hari selasa.seperti yang dijanjikan dalam entry yang lepas,setiap hari selasa,mm akan mengreview belog yang dah tersenarai dalam list team bebel kan??tapi,sebelum review team bebel,kasi settle yang b4 ni dulu,ok??

sekarang mari kite review blog tomato gurl’s life
nama pemilik: cik tom
blog link: http://tomatogurlslife.blogspot.com/

ok,jangan tunggu lama2 silelah klik link tu sekarang~~eh jap,kalau nak klik lepas dah baca  dan komen pun ok..jom baca surat cinte untuk cik tom..

1.loading time

image
ha,ini print screen masa loading page cik tom and cik tom tahu kan??ini adlah ok..

2. header

image
ok,mm sangat suka header cik tom,sebab header cik tom ade pacman gerak2..I like2.menarik2..

3. isi kandungan

ok,dari segi penulisan belog dan pengisian belog,bagi mm,cik tom punyer belog banyak pengisian.dan antara pengisian yang ade dalam belog cik tom adlah tutorial yang berguna untuk new blogger.so,new blogger,silalah jenguk belog ni yer,tak rugi pon..

4. ucapan untuk cik tom

untuk cik tom,belog cik tom cukup kemas,dan cik tom ade gaya penulisan tersendiri.sso,keep it up ok!!semoga cik tom semakin bertambah baik dalam dunia ni…

dan b4 berakhir,mm mahu tolong cik tom promote belog die.
belog cik tom tersenarai dalam BBPM,

silalah vote cik tom kalau suka yer,di no.305 group 8!!

so hepi blogging semua!!!


JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...