Rabu, 22 Disember 2010

Pratonton Filem Khurafat

salam semua.hari isnin yang lepas seramai 15 orang blogger telah berpeluang menyertai pratonton FILEM KHURAFAT,hasil arahan pengarah muda Syamsul Yusof.Ini merupakan cubaan pertama syamsul dalam menerbitkan filem bergenre seram setelah berjaya mengarahkan 3 filem bergenre aksi.

secara ringkasnya setelah menonton filem ni,ianya berkisar tentang kesan Johan,lakonan Syamsul Yusof yang telah mempercayai ilmu hitam dalam menambat hati hanah,lakonan Sabrina Ali.Kesannya,hidup Johan dan isterinya Aisyah lakonan Liyana Jasmay terganggu. Bagaimana mereka diganggu???silalah tonton Filem Khurafat yang bakal menemui anda semua pada 13 Januari 2011 ini.
sangat berbaloi untuk menonton filem ini,terutama bagi peminat Sabrina Ali,kerana ini merupakan filem pertama beliau(sebagai salah satu teraju utama),dan amat berbaloi jika anda menonton lakonan Sabrina Ali dalam filem ini!aku bagi 8/10 untuk cerita ini,dan pada pengarah muda Syamsul Yusof,selamat terus menerbitkan arahan-arahan yang mantap!!!
so,pada semua,jangan lupa tonton FILEM KHURAFAT|PERJANJIAN SYAITAN!!!



antara pelakon filem khurafat yang hadir semalam
gambar dari kak ina
j
para pelakon sewaktu sesi soal jawab santai bersama media
k
barisan blogger yang hadir semalam
l
hoh.nak jugak gambar ngan liyana jasmay
p/s: thanx to cikhelena atas jemputan ini,lain kali ajak lagi yer.

JOMLIKE!

14 ♥♥suratcinta♥♥:

Anwar Faiz berkata...

bestnye..xajak aku pun! haha

Azrul_amigo berkata...

diorg pilih camner geng2 blogger ni ntok g tgok pratonton nie nik??
asek muke Hamzah ian dr terbang tinggi2 tu je..
haha

mR.sYaH berkata...

xsbr nk beli dvdnyer taun depan.. heheh..

kak ina kl (1) berkata...

memang bestkan movie..nasib baiklah ada yang sakit jantung malam tu

mAsHiMaRo berkata...

@Anwar Faiz
hohohoho...orang ajak aku weyh~~

mAsHiMaRo berkata...

@Azrul_amigo
hahaha,ade salh seorg dr blogger dapat free seat,so die bagi kt kitorg,tapi dgn syarat kitorg kna review cite diorang.
si hamzah tu mmg..hoho

mAsHiMaRo berkata...

@mR.sYaH
eh??beli dvd jer??pegi la tgk kt panggung,baru ade feel:)

mAsHiMaRo berkata...

@kak ina kl (1)
haha,saya sakit jantung kak ina,
sbb terkejut dengar sound effect die~~hohoho

cik helena berkata...

kenapa tak letak link?

nyway thnks review ni :)

mAsHiMaRo berkata...

@cik helena
huhuhu..bkal dimasukkan wahai cik helena...
smlm xpasan blum msuk link:

Yan berkata...

bagusnye dpt p pratonton camni

mAsHiMaRo berkata...

@Yan
huhuhu...first time ni kak:)
best2:)
seronok dapat tengok dulu pada orang lain~~

Lina_Lin berkata...

wahwahwahwah! besnyer dier dapat tgk awl2 cite wyg..
ok,lina jeles..hehe..jeles jek,ta dengki pon taw..hehe :)

mAsHiMaRo berkata...

@Lina_Lin
erk!!sile jangan jeles yer wahai cik lin~~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...