Khamis, 23 Disember 2010

Big Gathering

salam semua,nampak banner kat atas??kali ni entry malas nak cakap banyak,sebab idea tak berapa nak dicurahkan pulak setelah kepala dipeningkan untuk memahami sastera di tengah malam.

so,sape free,meh la join,boleh jumpa MELROMEO yang femes itu~~dan jumpa mashimaro yang lansung tak femes nih~~haha…nak info lebih2.sila pegi ke sini

sape agak2 boleh pegi,moh bagi tau kat aku moh~~boleyh catit dalam notebook before pergi~~*sila jangan percaya aku tipu*.dah,sape free jangan lupa join.

adios!!

p/s: otak aku dah pening pegi tengok orang sastera.nanti aku hupdate pasal ape~~


JOMLIKE!

5 ♥♥suratcinta♥♥:

mR.sYaH berkata...

xpernah join gathering..
tmbh2 jauh..

mAsHiMaRo berkata...

@mR.sYaH
tape,nanti kite usahakan meetup untuk blogger pantai timur pulak yer:)

Melz berkata...

salam :)

Thanks mashimaro coz war-warkan gathering nie ;)

mAsHiMaRo berkata...

@Melz
w'salam melz!!
no hal la~~benda baik kena sebarkan:)
see u there insyaallah~~

Kuro Syamito berkata...

sastera semalam best ok....
siap masok mimpi ngeri ak semalam doh

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...