Selasa, 21 Disember 2010

[review] Padinno.com

salam semua.maaf buat padin sebab entry review lambat keluar~~haha..dah la dah lama benau janji nak review blog padin ni.so padin,hari ni aku kasik review blog padinno.com nih.lepas ni jgn tuntut dengan aku ape-ape lagi..hahaha…

jadinya jangan duk melalut ke lain,mari kita tengok ape yang menarik tentang blog padinno.com nih.

nama blog: padinno.com
pemilik blog: padin
alamat blog: www.padinno.com

1.header

bab header ni memang terbaek lah padin,sebab blog padin pakai animation punye header,gerak2 tu~~mula-mula loading page,korang akan tengok header macam ni

image

then bila dah habis huruf2 tu bergerak,korang akan nampak header ini pulak

image

so,jangan terkejut ye kawan2Smile

2. dari segi loading time.ha yang ni aku malas cakap banyak lah padin.satu perkataan jer.SUPERB!hahaha..dah ok sangat dah loading time blog ko..

image

blog padinno.com ni memang sangat ringan dan akan buat korang masuk sekali nak masuk lagi.

3. entry yang menarik.bagi aku blog padinno.com merupakan salah satu blog yang memang aku takkan lepas dari masuk dalam sehari,tapi kan padin,aku malas nak komen kadang tu~~hahaha…so,nak tau antara entry menarik belog padinno.com?

image

ini,bukti pageviews untuk entry yang popular tahun ni~~yang ni aku amik dari sini

so,untuk padin,ini ajer aku boleh kasik review,dan untuk yang dah masuk bloglist ku~~seperti yang dijanjikan,setiap selasa satu2 dari anda akan direview.

-the end-

p/s: semalam pergi pratonton filem khurafat,so stay tuned,review bakal keluar dalam masa terdekat..


JOMLIKE!

6 ♥♥suratcinta♥♥:

Hasrol Nizam berkata...

baru usha blgo tadi.. sempoi je header dia.. hehe

ieda berkata...

ermm lom tgk layie .. cam menarik jer blog nie .. ermm sat gi lah :)

padin berkata...

ahah.. terima kasih mm, hehee uikks guna kotak komen standard?

mAsHiMaRo berkata...

@Hasrol Nizam
kan...jeles tengok header die:(

mAsHiMaRo berkata...

@ieda
harus pergi kak ieda..memang menarik~~lalala

mAsHiMaRo berkata...

@padin
akhirnya aku tade hutang ngan ko~~lalalala..

aku dah malas nak guna disqus @ commentluv,wahahaha

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...