Khamis, 16 Disember 2010

pencapaian BMM

salam semua...oleh kerana tangan gatal nak taip,tapi idea kurang nak keluar,tetibe teringat joe bagi idea,buat tentang pencapaian blog kan~~so tangan terus gatal taip dan mencari sumber2 yang dipercayai sebagai bukti.

ok,entry ini bukan mahu menunjuk sebab tuan belog tahu,belog die adalah blog picisan kang takut plak ade yang cakap,blog biasa je,tapi ada hati nak cite pasal pencapaian blog kan??huhu..tak kisah nak cerite jugak.mahu bebel untuk berkongsi jugak..

so,nak bagi pencapaian setahun macam tak mampu sebab takde sumber,statistik yang kat blogger dashboard ni hanya ada dari mei 2010-disember 2010.so kira setengah tahun punya pencapaian la kan..

jom kita tengok pageview blog ni yang tak seberapa..

image

ini diambil dari statistik yang ada di dashboard blogspot.

image

ini juga dari statistik blogsopt.so,overall 38,246 pageviews dari Mei2010-Dis2010,kan dah kata belog picisan.wahahha..

image

dan ini adalah senarai post yang selalu dilihat dan diview orang ramai,hahhahaha,yup.entry basikal yang paling ramai view.kalau korang nak tahu,itulah keyword yang paling membawa view untuk BMM ni..

ok,dah cite pasal pageview kan??mari cite sikit pasal nuffnang plak,jom kite tengok betapa picisan nyer blog BMM ni,jom geledah pageview BMM dari 16nov-12 dis di Nuffnang

image

dan ini hasil dari nuffnang BMM,ouh,ini adalah selepas dicashout 2 kali,

image

so,pendek kata alhamdulillah,blog ini semakin meningkat pencapaiannya.er,kawan2 yang membaca,silalah bagi komen macam mana nak tingkatkan lagi pencapaian blog ni,hee..nasihat pakar sangat dialu-alukan.time kaseh..

adios!!


JOMLIKE!

8 ♥♥suratcinta♥♥:

Ery Farieha berkata...

aku makin lama blogging makin turun graf
hahahaha

mAsHiMaRo berkata...

@Ery Farieha
wahahahaha...aku.maintain jap,turun jap naik jap~~wahahaha

BezBuddy berkata...

blog aku pn blog picisan...haha...kire okla ni blog ko mm..keep it up k :D

mAsHiMaRo berkata...

@BezBuddy'
wahaha,thanx:D

missSenget berkata...

waaa..mantap nye yayang~~

sob3..klu cmni mm kata picisan...

klu my blog..lg laa.. hampesann~

mAsHiMaRo berkata...

@missSenget
serius ini adalah picisan wahai sayangku~~hahaha...

belog kamu belog up sikit dari picisan ok??

fyna berkata...

pergghh..hebat!!~

mAsHiMaRo berkata...

@fyna
erk??mane ade hebat lah fyna~~kan dah kata blog picisan~~

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...