Rabu, 1 Disember 2010

hati….

salam semua…sedar tak sedar dah menjengah bulan disember,sungguh sekejap masa berlalu,wishlist 2010 ku masih belum tercapai,mungkin belum rezeki untuk mencapainya,tapi tak mengapa,akan ku usahakan juga.

hahaha..seingat aku,aku tak pernah reti untk countdown my birthday,but ntah knape,dis year,start bulan 6 lagi dah countdown,ape cite??excited terlebeyh,bukan ade pape pun..surprise party???harapan je lah..hadiah??lagi lah susah..haha,takpe,aku dah biasa..

eh,jap,tajuk entry hati tapi cite hal besday kenapa??dah2 jangan nak lari topik..ok,hati,ape nak cite ek??tade ape pun saje nak cakap,kalau makan hati bahaya..tapi kalau makan hati lembu ke ayam ke,ha itu baik sebab boleh tambah darah,jadi yang ada tekanan darah rendah silalah makan hati lembu dan segala jenis hati lain selain hati manusia yer..

so,kepada insan-insan yang makan hati kat luar sana,

dah2 stop it,nanti sian kamu semua dah tade hati dah~~^_^,pada yang berhati ceria,teruskan keceriaan itu,jangan biar ceria itu hilang dari hati anda.dahlah,susah kalau cerita pasal hati ni,nanti ade lagi yang makan hati..

ape pun jaga hati anda,disitu permulaan hari andaSmile

ADIOS!!

nota kecil: hati sedang bergolak,perlukan ketenangan yang panjang,mungkinkah???-___-


JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...