Ahad, 12 Disember 2010

bloglist kini dibuka!!!

salam semua…uhuh,dah 2 hari tade update harini mm kembali..errr…terlalu banyak tag,huuuu..hutang terlalu banyak sangat sampai dah tak ingat ni~~ayoyo…sori yer kawan2..lepas ni kena buat to do list..

ok2,malas nak hupdate panjang2 nih..just nak bukak penyertaan kepada mana-mana blogwalkers sekalian yang teringin nak masuk bloglist mm*erk,ade ke??*
untuk meninggalkan link blog anda di ruangan komen ini,okeyh,err…nak mintak sikit boleyh??

sape2 yang nak masuk dalam list team bebel nih,boleyh tak alang2 dah tinggal link kat komen kan,cuba komen sekali ape yang korang suka + tak suka ngan blog ni dan cadangan penambahbaikan.errr..komen je ok,tayah buat entry,ini bukan contest pun..heee…

tolong ek korang,nanti sape2 yang dah letak komen kat sini,korang boleh check list name korang kat menu tab kat atas nih..yang lambang macam ni..

image

ha,nampak kan??so nanti boleyh check kat situ k..insyaallah will be update setiap hari.+ untuk pengetahuan korang jugak,sesiapa yang dah masuk dalam list team bebel ni,akan direview satu persatu oleh mm.dan untuk adil kan keadaan,mm telah memilih hari selasa untuk mengreview semua senarai blog yang ada dalam list team bebel ni.

tapi,b4 start review team bebel ni,mm akan tunaikan janji mm untuk review 3 blog yang masih belum direview lagi.so,silalah yer semua..Smile

 

happy blogging semua!!!

p/s: esok ade jamuan taman besar-besaran,jadi mari tidur!!niteSmile


JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...