Rabu, 8 Disember 2010

blogger,anda sedar??

salam semua..selamat hari rabu…sihat tak??harap2 sihat ok,kalau tak sihat sile lah makan ubat yer.ok,idea nak update entry memang sangat susah nak dtg sekarang nih,so bile tetibe idea dtg,haruslah aku menaip dengan lajunyer~~

ok,perhatian untuk sape2 yang rasa empunyer diri iaitu anda adalah seorang blogger,boleyhlah teruskan pembacaan yang bukan blogger pun baca lah jugak,boleh bagi pandangan kan??as a readers.

hah,ni aku nak bagi pendapat je lah tau.kalau korang sume perasan lah kan,sekarang ni blog tumbuh macam cendawan lepas hujan kan??banyak gile kot..hohoho.tak kisah lah nak bnyak makin meriah lah dunia blogging ni..

tapi,dalam kita seronok berblogging,korang sedar tak yang sebenarnye,once korang dah masuk alam ini,nak2 yang dah serius kan,korang sebenarnya diperhatikan??

tak percaya???korang mesti pernah dengar kan,kes AC Mizal buat laporan polis kata blogger fitnah die??dan korang mesti pernah dengar kan pasal ade blogger yang ditangkap sebab keluarkan isu-isu sensitif??

blogging memang seronok kalau kita semua bersatu padu.Bukan tak boleh memberi pendapat,cuma berpada-pada lah memberi pendapat.Ingat!!anda diperhatikan..

so,motif entry kali ni just nak mengingatkan,bukan sebagai orang yang pandai tetapi sekadar mengingatkan sesama rakan.Aku bukan orang lama dalam dunia blog ini,tapi aku juga bru bermula,yang mana baik kita boleyh ikut,yang mana buruk kita perlu tegur.

so,happy belogging semua!!!!

 

p/s: saje letak yang ni di penghujung entry,aku nak bagi header + makeover belog kepada mana-mana 3 readers @blogger yg nak.sape nak komen entry ni.thanx.


JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...