Rabu, 15 Disember 2010

Biggest Loser Asia 2

salam semua..oh wow,2 entry today??entah2 banyak lagi lepas ni~~idea datang mencurah2 nih…

ok,sape selama ni mengikuti rancangan The Biggest Loser Asia 2 yang disiarkan kat channel DIVA,702 Astro???kalau sape yang mengikuti,pasti tahu kan ,semalam 14.12.2010 adelah penentuan siapa yang layak bergelar The Biggest Loser Asia yang ke 2.dan 3 orang finalis telah layak bertanding dalam finale semalam,iaitu genghis dari filipina,nai yang hensem dari thailand dan juga Raj dari singapura.

dan akhirnya title The Biggest Loser Asia yang ke 2 dirangkul oleh Raj from singapore yang berjaya menurunkan 67kg berat badan for about 3 months duk dalam rumah agam itu..fuyooohhhhh!!!67kg in 3 months,memang super mantap lah!!!

jom kita tengok transformasi mereka bertiga..


ini mereka yang lama:kredit gambar:google

 

 

 

 

 

 

 

ini mereka yang baru:kredit gambar:msn news

pencapaian mereka

genghis mula dengan 161 kg dan berakhir dengan 104kg loss 57kg

nai mula dengan 137 kg dan berakhir dengan 74kg loss 63kg

raj mula dengan 144kg dan berakhir dengan 77 kg loss 67kg

 

so,mereka dah dapat kehidupan baru mereka yang lebih sihat.anda tak mahu??


JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...