Khamis, 30 Disember 2010

tahniah MALAYSIA!!!!

salam semua..semoga korunk semua sihat hendaknya.sori 2 hari tanpa update sebab tuan belog demam lepas balik gathering..but alhamdulillah sekarang getting betterSmile

ok,semua orang dah tahu kan pasal ni??yes MALAYSIA menang 4-2 semalam,walaupun sebenarnyer malaysia kalah pada final ke2 di Indonesia,tapi kita tetap menang!!

bagi mm.perlawanan kali ini sangat berbaloi!!semua satu malaysia bersatu hati dalam menyokong Malaysia,twitterland memang tayah cakapla,semua duk tweet pasal bola,even kt kolej mm ni pun,mlm ni bergema suara warga kolej bersorak.

apa pun yang mm nk cakap tahniah untuk semua pemain malaysia!!dan tahniah untuk khairul fahmi penyelamat malaysia dan safee sali,ramai yang syang diorang lebih malam niSmile

 

hehe,sesiapa yang ade hati kat incik KF kite ni,silelah rase down sekarang sebab die dah berpunya,sile ushar blog awek beliau kat sini

hah,dan 1 berita baik untuk semua,PM dah umumkan cuti umum untuk semua jumaat iniSmile

so,slmat bercuti,happy new year!!adios!!


JOMLIKE!

16 ♥♥suratcinta♥♥:

Scya LollitA berkata...

cik scya mmg tgh cuti so same jeh hwwaaaaaaaa T-T

mR.sYaH berkata...

tahniah tuk pasukan malaysia sbb menang... cuti jumaat ni sama jer.. xrasa sgt.. eheh..

Hasrol Nizam berkata...

tahniah2.. blog gf kf tu popular dalam 1 malam :D

Pendapat anda?
i got free t-shirt from altimet.!

mAsHiMaRo berkata...

@Scya LollitA

tapela:)ramai yg dpat faedah cuti ni:)

mAsHiMaRo berkata...

@mR.sYaH

they did good job kn??
a'ah korg belah terengganu mmg xrase:)

mAsHiMaRo berkata...

@Hasrol Nizam

haha,pndpt daku,blog die mcm pisg greng,time skrg kf tgh pnas,bile cite kf dah sejuk,die jtuh blik:)

aNnE berkata...

yeay syg malaysia..hehe

ღ TeRU²bOzUღ berkata...

go go go #HarimauMalaya!

Aummm Aummm =)

Gayahspears berkata...

sunuknya dapat cuti..hahahaha
tahniah Malysia~

Bert berkata...

tahniah malaysia tahniah, lepas ni nak main bola gak lah, kot2 sangkut awek lawa..haha

mAsHiMaRo berkata...

@aNnE
yesss!!!!malaysia boleyh!!yahoo!!

mAsHiMaRo berkata...

@ღ TeRU²bOzUღ

aummmmm2~~~~:)harimau malaya terbaek!!

mAsHiMaRo berkata...

@Gayahspears

cuti2~~heheh:)selamat cuti gayah!!:)
malaysia terbaek!!

mAsHiMaRo berkata...

@Bert

ngeh2~~lepas ni boleh la jadi player football malaysia yer!!patu belog..kompom lah naik!!:)

tia berkata...

apesal aku xmnat sorg pon player2 neh ?
*garu garu pale*

mAsHiMaRo berkata...

@tia
ngeh2..sebab kau dah ade pujaan hati kot tia!!ngeh3:)

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...