Ahad, 10 Oktober 2010

Sedar Tak??

salam semua..
selamat 101010..
huhuhu..
semua orang pun duk heboh tarikh yang satu nih...

korang sedar tak,
ade lagi satu nombor yang lagi cantik dalam bulan ni??

20102010,
lagi cantik kan???
hahaha,tapi yang membuat tarikh ni kurang cantik adalah,
jatuh pada hari rabu=hari keje,
so kalau nak kawen tarikh ni macam tak boleyh kan??
dat's why duk hangat tarikh 101010 jer,sebab hari ahad..

okeyh,
mari kita lihat ape jadi harini...
101010


ingat tak??
BE ini penah menghiasi belog2 anda??
ha,harini lah harinyer,
tapi time entry nih di taip,
event ni dah habis pon!!!

2nd event yang hot lagi meletups!!

pic kredit to saiful nang facebook

PERKAHWINAN ANGKASAWAN NEGARA:)
hah,yang ni,kalau nak tengok live,sila lah bukak tv3,
jam 2.00 petang,NONA..
selamat menonton yer:)
TAHNIAH buat Dato' Angkasawan Negara:)
Semoga perhubungan yang sah ini akan berkekalan hingga ke akhir hayat mereka:)

dan peringatan untuk diri sendiri!!
a.k.a
motif tajuk entry..
eh makcik,ko SEDAR TAK???exam is just around the corner???

ok,ADIOS!!


JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...