Sabtu, 16 Oktober 2010

Fenomena Exam dah dekat!!!

salam semua...
selamat petang yang dah nak dekat2 masuk maghrib:)

okeyh..
hari ni entry juz pendapat peribadi dari hamba,
harap jangan ada yang terasa tau..
ini peringatan buat diri hamba.
dan juga anda semua:)

1. bila exam bakal menjelma,
caffein lah menjadi kawan karib kita.
sebab nak bagi mata terbuka,
agar kita semua dapat membaca.
ha,tapi ingin diingatkan,caffein ni ade side effectnyer tau:)
bagi hamba,caffein @nescafe @coffee memang tak serasi dengan tekak hamba.

2. bila exam nak tiba..
ini situasi utama..
hahaha...juga berlaku kepada hamba..
kalau b4 nak exam atas meja ada yang ni je..

ngeh3,jujur ni tau..
berlaku kat hamba nih..
tapi bile nak exam memang terbaek lah!!
cam ni atas meja!!
terbaek kan???

3.yang ni yang tak berapa patut lah,
tapi hamba tatau la,berlaku ke tak,mungkin berlaku,
dan mungkin tidak.harap anda semua tak tergolong disini yer:)
janganlah time exam baru nak solat tertonggeng2,tapi bile tak exam.solat ditinggal.
semata2 dalam fikiran duk pikir,kalau solat time exam dapat bukak pintu hati..



4.dan yang last sekali,
bermula lah episod salam-salam macam nak raya,
mintak maaf kat kawan2..
haish,yang nih tayah kata orang,hamba pun buat..
wuuu..tapi kan sepatutnye bukan time nak exam je kite baru nak mintak maaf kan2??

erm2..
itu yang hamba rasa dalam hati tulus ikhlas ni lah kan~~
harap maaf andai ada yang terluka..
ini entry untuk peringatan hamba..
nampak kan hamba kata hamba pun buat juga!!!

tapi hidup boleyh berubah kan??
so sape2 yang ada nasihat yang boleh bantu hamba berubah,
nasihat itu sangat dialu-alukan,
tapi tamau incik/cik anon tau:)

okeyh,time to mandi puler!!
enjoy ur weekend kawan2:)
ADIOS!!

p/s: ehem2..sedeyh tak dapat join glitterati pluss tadi,tapi mmng tak emel pun kata nak pegi..
p/s 2: gud luck pada yang nak final especially belogger2 UKM!!!chaiyok la korang..same2 stress tade study week!!

JOMLIKE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...