Isnin, 18 Oktober 2010

Ade ape dengan BLOG???

salam semua..
selamat malam!!!
weeehuuuu...akhirnye mood yang dah tenggelam kat laut semalam,
dah timbul balik dah:)

herm,tayah panjang2 lah intro..
malas!!+ sibuk setudy..kononnya:)

ok,
alkisah hamba dengan belog ni..
taklah lama mana..
baru setahun jagung..

jom tengok pencapaian 
BMM selama setahun ni nak??
bukan mahu show off..
juz utk penilaian~~hehe:)

ini berdasarkan penilaian nuff dan dashboard blogger.com


ini pencapaian BMM dari may 2010-hari ni...

ini plak pencapaian bulanan,
dari 19 sept-18oct



yang ni dari nuffnang,
bulanan,18sept-17oct
setakat hampir setahun setia dengan mr nuff
dapat sudah 19 BE,3 sedang running lagi
16 yang lain sudah ME...
haaaa...dah abis dah review pencapaian BMM:)
kan dah kate tak power pun..

sebenarnyer.
dunia belog nih gembire..
antara faedah yang hamba dapat

-hamba dapat kenal ramai kawan belogger:)
tak kire tegar @ tak
- kadang-kadang,ape yang kite baca kat blog,kita takkan dapat baca kat lain:)
-bila berblogging,kita akan lebih peka dengan isu semasa yang ade:)

dahlah..panjang pulak taip..
tadi kate nak pendek!!
dah2..adios!!

p/s:hamba baru dapat berita "gembire",ade rombakan jadual exam,tetibe hamba ade 4 paper berturut dalam masa 2 hari..time kaseh UKM:)
p/s: lupe nak cakap,kat sini tade follow u.follow me tau:)


JOMLIKE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...