Jumaat, 22 Oktober 2010

[contest]review blog faiz

salam semua,selamat pagi,semoga semuanya sihat hendaknya:)

huhuhu..dah banyak kali ditaip dan dibackspace,
akhirnye siap entry ini:)

Kontest ni disponsor oleh saudara Faiz dengan menggunakan khidmat domain daripada iHosterz dan diperhebatkan lagi oleh Cikgu DaHLia.

ha,terbaek kan tagline tuh,
jadi buat kali ke ntah berapa,
mm mahu cuba nasib 
nak dapatkan domain punye cite:)

jadi ayuh!! kembali ke sekolah kite review blog faiz ni:)

1st: mari tengok ape yang ada dekat blog nihh


haaaa..ni lah menu tab yang ade dekat blog nih:)

yang mana menarik perhatian???

SERVICE DESIGN HEADER??


2.explore sikit hasil servicenyer

Header Rhapsody lin Service Design Header

Mui2 header finish Service Design Header

ha..ini pulak antara  design yang beliau pernah buat,
sape kate tak cantik,sila check mata anda sekarang.
nak tahu macam mana mahu order???
nah,emel faiz dengan format emel ini???

eh2,maner emelnye...
ngeh2..
nak emel faiz,
sila czri kat page die,



3.dah,last sekali mari tengok page loading belog..

                                        
ha,kire orait la tu 12.9 second,
ni mungkin sebab mm check guna broadband kot,
tapi sedikit pesanan untuk faiz,
ni orang cakap la,best time untuk loading blog 8sec dan ke bawah,
so,maybe faiz boleh check semula yer:)

hah,overall,blog faiz dah cukup mantop dah!!
selamat menservie design header faiz!!
okeyh..
dah cukup panjang dah entry ni..
doakan hamba!
adios!


p/s:esok my last class for this sem:)

JOMLIKE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...