Rabu, 20 Oktober 2010

Blackberry Torch 9800 untuk dimenangi!!!!

salam semua!!!!selamat petang semua...ini adalah entry kedua harini@kali pertama menjoinkan diri dalam kontest anjuran NUFFNANG!!

smart phone blackberry torch 9800 untuk dimenangi!!
khas dari CELCOM!!sape mahu???tak tertarik???baiklah!!!mari tengok spesifikasi smart phone ini!!berani potong jari lah kata,pasti tertarik!!!

 ini adalah smart phone pertama yang didatangkan dengan spesifikasi,keyboard blackberry & 3.2 inci touch screen..wuu..memang menarik dan tertarik ok!!!





ha,tak cukup dengan touch screen tuh,blackberry ni didatangkan juga dengan
8Gb memory ok!!terbaek!!kalau anda pendengar muzik tegar,walau dimana berada memang lah seronok.selain memori yang besar gedabak nih,anda boleh kasi zoom itu tracklist tau..senang keje:)

hah.yang nih plak kegemaran camwhore-camwhore sekalian,jangan risau,Blackberry Torch 9800 ni memang sesuai untuk anda.tak perlu risau lagi,lepas ni,anda akan dapat gambar super power cantiknya,sebab Blackberry Torch 9800 ini ada 5 mp kamera!!sile bersorak gembire sekarang.



 ouh2..risau tak boleh berfacebook dan bertwitter dimana2..
tak perlu risau lagi yer adik kakak abang pakcik,
Blackberry Torch 9800 ini boleh memudahkan anda..
senang-senang jer boleh update semua sekali dalam satu masa.
kan senang???



sangat senang untuk browse internet ok!!
jadi boleh lah check email,untuk anda-anda yang bz tu kan??
tak perlu nak tunggu hadap laptop baru boleh tengok email.
ouh2.lagi satu,boleh bukak banyak tab satu masa woo.....dah macam bukak gooogle chrome 
dekat laptop jer..senang nak blogwalk lah macam ni:)







eh,jap,tak habis lagi ni,untuk 100 yang pertama pre-register dan beli ini blackberry torch 9800 yang dilengkapi celcom exec postpaid plan,pada majlis pelancarannya iaitu 29 oktober ini,anda bakal bawa ini pulang bersama-sama anda:)

 
jabra bluetooth yang bernilai RM125,8GB Micro SD kad yang bernilai RM68,&Energizer Portable yang berharga RM58.Celcom memang berbaloi-baloi!!

ops,before habis,mari kita tengok sendiri betapa berbaloi-baloi nya CELCOM EXEC 50 PLAN.

                                          

hah,berbaloi kan???akhir kata,terima gambar pakwe hensem ni yang turut guna Blackberry Torch 9800 ini!!

                                         
untuk keterangan lanjut,boleh pergi ke nuffnang , celcom blackberry torch 9800 dan celcom exec50 plan

p/s: ini kontest pertama anjuran nuffnang yang hamba masuk,sile doakan saya!!haha:)





JOMLIKE!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...