Selasa, 14 September 2010

cerita RAYA!!

salam semua...
selamat hari raya!!!
ececece....mood raya lagi ke??
cnfrm la tidak..
raya duk umah macam tak raye jer...:(
duit raya???still dpt ok!!!
tapi dari siblings ngan parent je la..

jom la kite cite raye nak tak???
tapi malas nak taip sebenarnyer..
jom tengok tentatif program untuk raya 1-4
harini dah 5 kan??

raya pertama:
tahun ni full house ok!!
sume pun ade:)
pagi raye bersolat raya,
then sebelah petang nya 
beraya rumah alongku ngan makteh..
tu je.full stop.

nah,layan gmbar raye pertama!!


hahaha..tunjuk satu cukup la!!
ini tandanye FULL HOUSE!!ok!!

raya kedua:
subuh:melawat kubur arwah nenek:)
pagi,berjalan2 ke rumah mak anjang,
biler pegi rumah mak anjang,automatik teringatkan
arwah fikri dan ayah ngah,alfatihah buat mereka:(
ok,petang pule,
kami sekeluarga berkumpul di rumah k.long..
sesi makan2 bersama keluarga,
tapi makan lepas maghrib as my parents dah start pose 6!!
menu: mee hoon sup yang power!!!
ops,gmbar tade la..:(
lupa plak,mlam tu pegi beraya rumah ima..
bersama nazmi@a.long dan shida:)

raya ketiga:
raya ketiga dirumah jer seharian,
dari pagi ke malam..
kitorg ade bbq keluarga malam tu..
so petang dah start membakar,
seronok!!
ade ayam,ikan,udang,ketam,sotong!!
fuh!!!
MARVELLOUS!!!
oh lupa!!
malam tu dapat kunjungan terhormat saudara 
amir faiz & amir fauzan..
giler lama la borak tak hengat dunia~~

raya keempat:
ini semalam punyer cerita!!!
semalam saya pegi GAMBANG WATERPARK!!
hahaha...seronok2!!
rase tertinggal jantung kat situ
sebab naik yang tinggi tuh!!
wahahha..ni 1st time ok!!
gmbr??nanti lah masuk ea..

pape pun pengisian raya ni,
diharap kita semua dapat mencapai apa yang kita mahu..
dan dapat merasa ramadhan yang indah..
semoga bertemu lagi ramadhan tahun hadapan:)

p/s: alfatihah buat keluarga mangsa pembunuhan,kes Dato' Sosilawati,dan tiga lagi mangsa,salah seorang darinya adalah orang kampungku,iaitu saudara Kamarudin,abah kate,kat masjid dah buat sembahyang ghaib untuk arwah beliau,semoga roh mereka dicucuri rahmat.

JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...