Selasa, 7 September 2010

rumah oh rumah!!!!

salam semua...
selamat 28 ramadhan..
selamat hari selasa,

hari ni update dari rumah..
semalam tak sempat nak hupdate coz pagi bz ngan kelas,
malam pulang ke kuantan terchenta..:)
dekat kul 1 baru smpai di rumah..

ouh finally!!!
boley buat status fb
"home sweet home"
tapi tak buat pon!!!

tapi hamba pasti,
ade je yang baru nak balik kg kan??
contohnye cik abg padinno
so.sile berhati-hati dijalan raya k u olz..
semoga selamat sampai..
dan..
SELAMAT HARI RAYA!!

b4 tamat kan entry ini..
mahu cite yang hamba ade pegi buk puasa sama kawan2 hingusan meleleh hamba..
hahahha...@ kawan2 sekolah menengah hamba..
6 tahun tak jumpa ok!!!
dan here we are..
tengok muka kami yang dah matured

kami!!
tapi 1org tade sbb jd kameraman

kami perempuan yang cantik yang ade di tempat kejadian..
ok,tak kesah!!nak cakap cntik jugak!!

dan ini,
lelaki berkaca mata yang hadir..
mereka best!!
salah seorang darinyer adalah anwar faiz..
beliau ada blog ok!!
silalah baca blog beliau!!tekan kat nama tu.

anyway!!
thanx a lot to blogging coz it make us(me + anwar faiz)
make plan.and kami berjaya kumpul2!!!

oklah..dah habis bebel!!
adios!!
selamat hari raya!!


Saya mahu Hotlink Hot Tiket daripada blog.ariff

JOMLIKE!

0 ♥♥suratcinta♥♥:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...