Sabtu, 17 Julai 2010

tamat sudah...

salam semua...
selamat hari sabtu @ hujung minggu..
ape plan???
mm mahu bersuka ria minggu ni..
sebab next week dah ada kelas hari sabtu la...

okeyh...
kalau anda perasan,blog dah lain lagi,kan??
ini ditukar atas dasar
komen2 pembaca blog ni...kat entry mm semalam..
so,inilah hasilnya..
hope puas hati yer..
tak puas hati????komen la lagi..heheh:)

emph,duk kolej taleh nak tengok imam muda...
uhhh..so sad ok!!!!
tapi tape,kerana rakan2 blogger yang berkongsi..
mm dah tahu sape keluar!!!!!

uh2...ade yang tak tahu lagi??
meh nak bagi tau..
kali ni ade 2 orang tersingkir...
1st one ...
pelajar_azhar.jpg
saudara azhar,20 tahun,mahasiswa,kedah

dan yang kedua...
uh2..lap2 air mata jap..
tengok nama ni terus menjerit
WHAT????KENAPA DIE KELUAR????

uh..cnfrm abah hampa + kecewa...
jawapannya puasa bulan ni,bakal ade imam suara best lah kat masjid semambu..
sape???

pelajar_nuri.jpg

inilah dia..
imam muda yang menjadi pojaan hati hambe sekeluarga...
sebab suara dia sgt best, dan dia yang ajar abah untuk tingkatkan kesedapan mengaji..
nuri ali,24,pahang,penternak..

ape2 pun..hambe still support IMAM MUDA ni...
dahla..penat dah bebel...
sayang korang semua:)


















JOMLIKE!

9 ♥♥suratcinta♥♥:

Izan Ishak berkata...

yelah...malam tadi 2 org skali terkeluar...
apa2 pun imam muda mmg best!

mashimaro89 berkata...

huhuhu..sedih2...imam muda kesayangan tu k.izan:(

mell berkata...

sayang~ i x leh tggl komen.... :( chat box u besar..lappy i kecik... x muat screen..sorry eh~ lari topic plak.. :)

mashimaro89 berkata...

huhuhu...tape2..:)

timhar berkata...

berminat nak tngok tapi.. Astro tak da huhuhu

mashimaro89 berkata...

hehhe..tape2..mm tulun bagi info ea..

iqbal syarie berkata...

saya pun setakat layan kat U tube sbb astro takde...btw,nice blog here!hehe
Post baru:Ini membuatkan kita berfikir?

Ery Farieha berkata...

oh
ingat imam muda da abes
heee

mashimaro89 berkata...

ade lagi al cik ery oi!!!

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...