Jumaat, 16 Julai 2010

tulun komen~~~~

aaaaaaaaaaaa...............
ouh2...sore hampir2 tade..
tekak pun sudah perit!!!!
ok2..ehem2..
salam....selamat malam minggu...:)
selamat berhujung minggu..
semoga hujung minggu anda ceria:)

entry kali nih nak suh anda komen..
komen tentang belog ini!!!
pendapat anda tentang belog ini!!!
ini adalah untuk penambahbaikan...

tak kesahlah sama ada dari segi entry,
layout atau sebagainya!!!
sila tegur hambe!!!!

adakah belog hambe syok sendiri??


atau hanya belog yang bohsan!!!

komen yer kawan2..
time kaseh~~~
wuuu...esok dan lusa masa untuk bersuka ria dengan incik tedi bear terchenta!!!!


JOMLIKE!

19 ♥♥suratcinta♥♥:

Ciknorfa berkata...

hoho baru pertama kali singgah..camne nak komen eh.
tapi pada pandangan pertama aku, aku suke tulisan ni..haha comel giler.
background kasi tukar sket...biar nampak lebih menarik.
thats all ..nanti2 aku ader idea lain, aku komen lagik. hihi

mashimaro89 berkata...

time kaseh cik norfa!!!!!

jasamu dikenang!!!
akan kutukar background ini nanti!!!!!

Wan hazel berkata...

nie wan komen nie...wan tengok ok je...tapi cam tak ok je lah ade 3 side ...huhuhu..pendapat wan je...load page dah ok..tak lame sngat..

Eelobor berkata...

blog yg cantik & menarik. cuma permulaan agak berat sket utk loading atau line sya yg problem....hehehehhe

mashimaro89 berkata...

heheh..thanx for the pujian ye :)

akan mm upgrade kan keadaan blog ini!!!
jasa anda dihargai:)

mashimaro89 berkata...

hehee..thanx wan!!!
komen dah masuk buku tiga lima!!!!
hehehe:)

Leo_stiffer301 berkata...

background... buat aku xnampak tulisan

Ery Farieha berkata...

jujur taw..
blog ko agak berat.
pastu tuka font boleh?
ehee jgn trase taw :)

mashimaro89 berkata...

thanx komen!!!
akan ditukar...

mashimaro89 berkata...

hahaha..
no hal la ery!!!
dah tentu aku minatng korang komen kan~~
thanx tau!!

amira berkata...

huhu.. kaler jangan terang sgt.. sakit mata aaa

mashimaro89 berkata...

ok..lepas ni da tak bintang2 dah~~
thanx komen:)

mashimaro89 berkata...

hehhe..ok!!!
thanx yerp!!!

zaifull berkata...

sampai ke mata berbintang-bintang huhu

@peX berkata...

perghhh..suke bebel2 pnye..nk jadi mak nenek ep nik..ops!..haha

SYAZA berkata...

nak komen blog ni beshhh
senang nak bukakkk.. :)

sweetsal berkata...

kale biru ni dh cantik...tp tulisan jer kurang terang..itu jer kot..yg lain orait..

RedBoy berkata...

wah sudah bertukar wajah.. dia boleh bertukar wajah, boleh berubah suara...ini bukan cerita hantu,pontianak dan jembalang..< lagu cite yg ada apek berlakong tuh..lupa la plak tajuk nya.. apa2pon, blog ini sudah menjadi sgt cantik..tahniah la yer..

mashimaro89 berkata...

hehehhe..
siap lrik lagu lagi redboy bagi...

thanx redboy:)

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...