Khamis, 8 Julai 2010

masa untuk berubah^_^

salam semua...
selamat hari khamis~~
huoh,lama dah tak type entry time2 masa ni kan???

inilah bahana spain vs german!!
sanggup kau tunggu kul 2..

okeyh2..
kali ni tanak bebel banyak,
juz nak inform kat anda2 semua,
mm sedih sebab mm dh tukar ke disqus komen n mm tak dpt dah tngk komen2 lama..

tape,berubah untuk yang lebih baik..
dah la,pagi2 bute nih tak baik bebel panjang2..
korang jangan lupe drop komen untuk entry2 mm okeyh~~~

sayang korang semua:)

JOMLIKE!

6 ♥♥suratcinta♥♥:

Asy berkata...

heheh terbaikkkk :-)
love the template love the owner wink2
hahahah
germany germany hahahah

mashimaro89 berkata...

eheh...
thanks komen!!
tahniah jadi yang pertama!!!

luv the owner~~ouh bahaya:)

Chybee berkata...

haha...so ni sdh ke happy? sbb chybee happy :D

Asy berkata...

hehehe takder yg bahaya ngee

mashimaro89 berkata...

hahahaha..baiklah~~tak bahaya~~~

mashimaro89 berkata...

chybee~~dua2 boleh tak???

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...