Rabu, 7 Julai 2010

lelaki di"reject"???

salam semua....
selamat hari rabu~~~
sihat tak hari ni???harap2 sihat ok!!!
sebelum mm membebel panjang..
mm nak ucap thanx a lot kat CHENTA HATI PENGARANG JANTUNG mm
tahu sapa??


ahaahaha..inilah die CHENTA HATI PENGARANG JANTUNG mm kat dunie belog nih...

thanx untuk semua follower~~
dah capai 438 orang,tapi mereka betul2 follow ke blog mm??
tu terpulanglah pada mereka,
kalau betul mereka follow..
lagi sekali THANX A LOT!!!

ok,tamat sesi berucap bagai menang ANUGERAH BINTANG POFULAR..
sekarang masuk topik hangat untuk dibebel,
LELAKI DIREJECT,KENAPA????
wahai lelaki2 sekelian alam..
mari baca,kenapa anda direject!!!!
yang belum kena reject,sila amik langkah berjaga-jaga,
dan yang dah direject,jom tengok sebabnye,dan boleh jadi panduan 4 ur next relationship!!!
♥ main kayu tiga
ni bukan korang amik kayu tiga batang pastu main tau..ni maksudnya,korang dah in a relationship dengan orang lain,tapi ade lagi relationship dengan orang lain plak.Sape sanggup weh...kepada sesape yang terbuat atau sengaja buat,sila UNDUR DIRI...
♥ mengongkong
aduhai..asyik2 dengar,lelaki kata,perempuan yang mengongkong kan??now nak lah cakap,ade jugak certain2 lelaki yang mengongkong.sampai aweks die nak kuar ngan mak bapak pun kena report,pehal???belum kawen lagi tuh..
♥ menipu
memang terang lagi bersuluh pelita minyak tanah la kan,sape la yang suke orang menipu,sedangkan mak pun tak suka anak menipu,apetah lagi lah awek kamu..
♥ mementingkan diri sendiri
pehal nak suke orang cam ni,pentingkan diri sendiri,keje nak awek je ikut ape yang die nak,bila awek plak mintak something,die melenting.pehal???ko ingat ko besar sangat nak pentingkan diri kau je??
♥ cemburu buta
ye,tau lah cemburu tu tanda sayang,tapi cemburu ade batasnya.Kalau duk 24 jam nak cemburu,rimas lah weh..awek korang pun kena ade life sendirik.takkan nak ikut kaki awek korang sepanjang hari baru puas hati??
♥ terlalu komited terhadap kerjaya
 tahu..komited terhadap kerjaya tu bagus,tapi kalau 24/7 korang dengan kerja korang,bila masa untuk si dia..
bila kol,cakap sal keje,bila jumpa cakap sal keje,boring gile!!!
kalau kerje korang tu awek korang paham,ok gak,kalau die tak paham ape korang cakap???bazir tenaga je korang cakap..
♥  kaki merokok 
wahai perokok2 tegar di luar sane,sila kurangkan merokok atau, sila berhenti.awek hang tak bagi hang merokok sebab,awek hang tu sayang kat hang..paham dak??
huh..penat lah plak bebel panjang2 nih..stop dulu lah,lain kali kite sambung lagi na..
mm dah lenguh tangan dok taip entry nih~~
wahai lelaki,SILA AMBIL TAHU ok!!!!
SEMOGA BERJAYA!!!!!
Pikachu


JOMLIKE!

2 ♥♥suratcinta♥♥:

k.i.w.i berkata...

aha.the relationships were soooo subjective to talk with.
sumtime.pasal hal remeh pun kne reject gak.
slmt hari bahagia mm!
:)

mashimaro89 berkata...

huuhuhu..yg tu pun betul jugak:)

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...