Selasa, 6 Julai 2010

alahai nuffnang part 2

salam semua....
selamat hari selasa...
oh no!!!!!
3 ari je lagi duk umah..
after dis dah kembali ke KTSN UKM KL yang terchenta..
bertemankan muzik ambulans yang tak henti kedengaran..

okeyh2!!!
stop bebel2 banyak2 ok!!!
dah kate tajuk pun nuffnang kan??
mesti lah entry pasal nuffnang kesayangan hamba!!!

saje je,nak gtau,buffered mm dah abis..
waaaaaaa.................SEDIH!!!!
http://www.emocutez.com
sume pun dah tukar jadi metered earning...

tengok ni..kan dah jadi metered earning tu~~~
siap bagi bukti ok!!!
tapi ape pun,thanx untuk semua yang tlg klik2..
alhamdulillah,rezeki melimpah ruah...



http://www.emocutez.com

ok..tu dah cakap sal metered earning kan??
now,mahu tunjuk uv yang memang tahap seciput sungguh macam misai charlie caplin(eh,betul ke eja??)




http://www.emocutez.com

ohoi!!!tengok tu~~kan dah kata seciput!!!
so sila jangan gelakkan mm k syg2!!

nilah akibat daripada mood blogging tercampak ke LAUT MERAH~~

dush2..
next week sudah kembali ke KTSN,
boleh blogwalking suke hati sebab line internet mesti agak hebat petala ke8 
banding dengan berukband nih~~

so, mr buffered silalah kembali..
yang belum merasa,keep it up ur good work k!!
luv u all!!!!


http://www.emocutez.com




JOMLIKE!

10 ♥♥suratcinta♥♥:

En iLham berkata...

huhu.
samelah kita
be dah habis semuanya
xtaulah bile dapat rujuk kembali

IERA HAJERAH AZMAN berkata...

malas nak balek campus :(

Sapa kata bertudung itu Berdosa?

ili berkata...

xphm. tp nk tny jgk. heehe *malu
buffered tu mende? siyes blank :O
metered earning?

kakyong berkata...

buffered kakyong pun dah elek... seme dah tukor ke metered...
tak tau la bila akan dpt buffered baru....

timhar berkata...

huhuhuhu kaya2.. dasat ar korang nih..

mAsHiMaRo berkata...

@En iLham
hoho..nak rujuk kenala pujuk!!:)

mAsHiMaRo berkata...

@IERA HAJERAH AZMAN

same lah kiter..wuuu:(

mAsHiMaRo berkata...

@ili

dear ili,
buffered tu iklan yang sentiasa akan menempel kat blog kite,pada satu jangka masa tertentu..

metered tu plak,buffered yang dah habis tempoh die:)

mAsHiMaRo berkata...

@kakyong

hehehe..tape k.yong!!kite try lagi!!oh yeah~~yang penting jangan curang dengan nuffnang~~

mAsHiMaRo berkata...

@timhar

hehehe..kaya ke???adelah sikit~~

ape yang dasat??

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...