Jumaat, 2 Julai 2010

episod 2[sesi terjahan blog bersama GOMBAK MALI]

salam semua..
selamat hari khamis..
hari ni bakal ade 3 entry dari mm..
sebagai ganti untuk tiada entry beberapa hari ni..

entry pertama!!!
[sesi terjahan blog bersama GOMBAK MALI]
okeyh..
tau tak ade segmen ni dalam blog mm nih???
dah ade satu entry pun..
terjahan blog AYIE SHARING.
so sekarang peserta kedua mm..
nama die BURP pemilik kepda belog
jom tengok view blog GOMBAK MALI!!!



My Photo
ini tuan blog..
nama die...
INCIK BURP!!!!

JOM baca surat chenta dari burp...


Asal usul blog nih dtg dri hati yg penuh suci.. hahaha.. blog nih di buat oleh sy, Burp selepas byk blog yg sy buat seblom nih gagal~ yeap, b4 nih sy ader jer buat blog, tapi xseserius camnih, sbb gagal tuh adalah nk mgejar sgt income yg dikatakan boleh dtg dr buat blog nih.. yelah an, time tuh jz fkir, ahh pe ssh wat blog nih, mencece sket2 dhla.. org ske ke x, p lantak depa ar..

tapi skang x lagi.. sy wat blog nih sbb sy nk share kat org2 yg ader kat alam internet nih ttg ape yg sy tau, pengalaman sy, kjadian yg sy dpt tapi org len xrase, ilmu yg ader bg kat org.. now tuhla purpose sy buat blog Gombak Mali nih... ramai jugak yg bertanya, pasai pa Gombak Mali? name nih sy amik atas name kampung sy iaitu kat area Gombak nih.. maybe ader jer yg xtaw, mane Gombak.. hehehe..

Blog sy nih xderla menarik mana klu nk dibandingkan dgn blog2 otai yg dh lame berkecimpung dlm alam blogging nih.. tapi, xperla.. rezki masing2, klu ader yg nk bace entri yg sy tulis, bacela~ im glad~ nk2 klu ader yg bnde baru yg dorg bljar.. dpt la sket pahala~ :)
sbb tuhla jgak sy syg blog nih.. tiap2 hari fkir, ape entri yg ley sy kongsi ngan bbdak2 blogger yg kat luar sane.. (jgn cari Nuff ajerk) :P

Lastly, blog nih ditubuhkan akhir bulan May, dlm 24 May 2010.. hehehe.. baru jer lagi.. lagipon dgn blogging nih mcm2 blog yg sy jumpe.. sume best2, ader yg cter psl diri sndri, klako, sedih.. sume ader.. n sy nk gak Gombak Mali nih pon berjaya cam blog yg lain2.. huhu~ i love u Gombak Mali :)

sudah baca harap balas..hahaha...
dan ini untuk kamu dari mm

---> blog yang berinformasi dan bukannya "kosong"
----> teruskan usaha anda dalam berkongsi pendapat,dan maklumat dengan readers..
--> teruskan berblog dengan gaya dan stail anda sendiri which is seorang yang ceria pd pendapat mm..

dan hadiah untuk kamu!!!


"mm suka GOMBAK MALI!!!anda???jom TERJAH!!!





JOMLIKE!

3 ♥♥suratcinta♥♥:

diriku berkata...

he2..jom terjah =]

GombakMali berkata...

hehe maceh mashi~ :D

Tanpa Nama berkata...

Terima kasih untuk blog yang menarik

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...