Isnin, 5 Julai 2010

pendapat diperlukan~~~

salam semua...
selamat hari isnin~~~
lambat sungguh hupdate hari ni~~~

sori la bnyak benda nak kena settle..
nih baru sempat nak hupdate..


kali nih tade nak cite @ bebel hape-hape..

cuma nak tnya sayang2 mashimaro sekalian...
ok tak template sekarang???
mm perlukan pendapat anda..
tolong ea~~
anyone yang tak selesa dengan template sekarang,
pliz leave ur comment..


kalau yang suka nak komen pun lagi dijemput!!!!

sebab ape mm tanya..
sebab mm sayang sume sayang2 mm kat blog ni!!!

 

sayang korang sangat2 ok!!!!





JOMLIKE!

8 ♥♥suratcinta♥♥:

sELipAr_biRu berkata...

ok... cantik..

L.O.V.E berkata...

ok jerk..but kaler pink blah knn x bess la mashimaro....sory yerk..nie juz pndpt dr mashimashi...kazen kamoo gk..muahahahaa....lebiu kazen...hahahaa...

mAsHiMaRo berkata...

@sELipAr_biRu

thanx kamu:)

mAsHiMaRo berkata...

@L.O.V.E

wah,sepupu dah smpai!!!
thanx tau 4 ur pendapat:)

mAsHiMaRo berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
mAsHiMaRo berkata...

@sELipAr_biRu

thanx u:)

mAsHiMaRo berkata...

@L.O.V.E


thank you kazen!!!

nadz berkata...

hee comel dah nik. tapi kan mcemna nak balik ke home? selalu lepas dah tekan memana nak tekan home balik. tajumpa. T_T

maybe gak nik leh letak plainbackground kat outer wrapper ni?

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...