Khamis, 3 Jun 2010

mari eratkan ukhwah!!!

salam semua...
munculnya entry baru hari ni..
adalh untuk memanggil blogger2 sekalian datang jenguk mm yang tak berapa sihat nih...
hahhaa..abaikan...

sebenarnya,entry ni dibuat untuk mengajak...
semua blogger di MALAYSIA..
khususnya yang berada area KUANTAN,KEMAMAN,TERENGGANU...

dah lama dah kami...
roy @ qamarguyz,yaya n mm 
rancang nak buat gathering ini..
yelah..nak jugak kenal di alam realiti kan???

so,setelah dibincang2..
dari idea asal mahu bersuka ria dan bercanda ditepian pantai cherating ditukar ke..
aktiviti makan2+ jalan2 @ kuantan..
maybe leh makan2 kat ECM and buleyh juga makan angin di tepi pantai 
TELUK nangka eh salah..TELUK CHEMPEDAK..

so dekat sini..
mm nak tanya,ada sape2 yang berminat untuk join tak..
setakat ni ada la dalam 5 orang yang insyaallah boleh join..

info:
tempat: area kuantan
aktiviti: berjalan suka ria + berborak2
tarikh:12@13 jun 2010
masa: 11.00 am-tade limit..

kalau dapat penyertaan dalam 20 orang..mm akan proceed dengan aktiviti ni..
tapi kalau kurang..akan dipertimbangkan..
sekian..
majulah blogger untuk blogger..heheh..:)



JOMLIKE!

28 ♥♥suratcinta♥♥:

MaryamJamilah berkata...

alaaa.. jawoh~
-----
I Won 4 Tickets - Toy Story 3D

mAsHiMaRo berkata...

alaa..ye ke???hehhee..
tape2..
nnti kat tempat laen plak~~

Azrai Ahmad Zamri berkata...

salam ziarah..
OK cantik..nanti kalu ada sambutan kita inf0rm balik detail inf0..
sy pr0mote kat blog, linkkan ke entry nie trus k.. =)
kalu bw tu usyar2 la mana2 blogger area cni..pelawa terus..

Alyssa Villamor berkata...

wah best nye,
nk join, tpi org da tak g kuantan da =(

nape tak wat kt cherating je lagi best pantai kat citu..hehe

moga2 sume have fun yek kt c2 ;)

Ery Farieha berkata...

fuhyoo
khas utk org pantai timur ek?
takpe2. adil la. sll gath wat area kl slangor je =D

mAsHiMaRo berkata...

azrai---> hehehe...orait!!jom promote lagi~~

mAsHiMaRo berkata...

alyssa--> ala..nape tak dtang kuantan da..em..thanx ea..:)

mAsHiMaRo berkata...

ery--> jom2..join kitorg jom~~

DaHLia berkata...

sis berada di UTHM tarikh tuuu..ehehe

mindbreaking berkata...

best2...lg pn MM kat trg ni, blk kg bcuti tp ada member kawen r tarikh tu....tgk dlu macaman...

mAsHiMaRo berkata...

sis dahlia---> la ye ke???emm..ok sis..next time la..

mAsHiMaRo berkata...

mindbreaking---> ye ke???jemput la join yer..leh jumpa kenal2:)

maCy berkata...

sis, maCy duk kuantan.. tp 11-13 ad reunion meyh~ kalo 13 maybe buleh.. tapi ta konpem gk.. maCy ni.. susa sikit mau kua~ bukan maCy y susa, parents susa, sayang norr kat anak dare die.. hee

mR.sYaH berkata...

wah! itu mmg dekat dgn tempat tggl saya tu.. lima minit jer.. rasa cam nak join jer...

mAsHiMaRo berkata...

macy---> sila2..ape2 nanti mm gtau balik..so,mm kire macy in list ea..

mAsHiMaRo berkata...

mr.syah--> ye ke??duk mane je??
boleh...kire mr syah in list la ea~~

mengenaldiri berkata...

salam..
huhu..
sedeynye..
dulu klu wat kat kuantan dkt la, n bleh pg..
tp skarang dah habis blaja n duk kat perak dah..
jauh nak pg..
huhuuhu
;(

aduka berkata...

ha'a..
si roy tu dh lama ajak..
gath suka2 ek..
em..
i maybe leh attend 12hb..
TC ek?
roger!
=)

mAsHiMaRo berkata...

mengenal diri--> la ye ke??em,tape2..lain kali wat kat lain pulak~~

mAsHiMaRo berkata...

aduka---> tulah pasal..
dah lama si roy tu cite yang die ajak aduka..
so,u r in list eh!!

✿Lovillea✿ berkata...

uikssss best.. last week br g kuantan.. lg pon rndu nk lepak kuantan.. mahu join sgt2,....
tp mcm xdapat sbb my cousin weeding plak.. aduhaiii... sgt sedey plak asenye... but insyaAllah sampai jugak... last mnit dtg jon cm na erk???

mAsHiMaRo berkata...

lovillea:

tarikh tak cnfrm lagi,between 12 @ 13..kalau nak join last minit pun buleyh~~hehe...asal kenal muka kitorg ni nanti la..

Ahmad Naim berkata...

assalamualaikum.memang rancangan yang menarik..leh mengeratkan silaturrahim...pe xtvt nanti??/

NiNa' berkata...

wahhhhhhhhhhh mcm best je.. huhuhu..
teringin nak join.. hehehe

mAsHiMaRo berkata...

ahmad naim--> insyaallah mungkin bowling..kamu mahu join??mahu masuk dalam list...

mAsHiMaRo berkata...

nina'----> mahu join ke??jom2...menarik nih~~kalau lagi ramai lagi menarik..

darkbatman berkata...

nk ikot tp cam jauh lak..anta wakil boleh?ahaha

mAsHiMaRo berkata...

@darkbatman
hohoh..aie nak anta sape???

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...